• Visele tale de a fi o fată Barbie într-o lume Barbie devin în sfârșit realitate.
  • Cafeneaua Barbie, inspirată de celebra jucărie cu același nume, va fi lansată în această primăvară.
  • Biletele vor fi puse în vânzare din 19 aprilie.

Cu revenirea în forță a anilor ’90 și ’00, și cu tendința în creștere a băuturilor și alimentelor de culoare roz aprins care acaparează rețelele sociale, nu este surprinzător că Barbie este din nou în centrul atenției culturii pop. Păpușa de plastic preferată a Americii pare să fie peste tot, mai ales în perioada premergătoare lansării filmului ,,Barbie” , regizat de Greta Gerwig, programat să aibă loc pe 21 iulie 2023. Și cum altfel să sărbătorești această revenire în lumina reflectoarelor decât să pășești într-o cafenea perfect roz, inspirată de stilul casei idilice din California a lui Barbie?

Cum va fi cafeneaua Barbie?

Bucket Listers, cunoscuți pentru cafenelele lor tematice, precum The Golden Girls Cafe, vor aduce legendarul personaj Barbie la viață în cea mai nouă cafenea cu tematică Malibu din anii 1970. Această cafenea va fi deschisă în New York și Chicago în vara anului 2023, scrie Forbes.

View this post on Instagram

A post shared by Malibu Barbie Cafe (@barbiecafeofficial)

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ce îi așteaptă pe oaspeți la The Malibu Barbie Cafe?

Meniul cafenelei va fi la fel de distractiv și inovator ca și decorul, oferind o varietate largă de mâncăruri delicioase și prezentate într-un mod creativ, care să se potrivească perfect cu estetica Malibu-ului din anii ’70. Oaspeții vor putea să-și satisfacă pofta cu preparate delicioase, cum ar fi burgeri cu tematică Barbie, sandwich-uri colorate, sucuri de fructe proaspete și deserturi decadente, toate prezentate într-un mod atrăgător și inedit.

Când se va deschide?

Cafeneaua va fi deschisă la New York pe 17 mai 2023 și la Chicago pe 7 iunie 2023. Biletele vor fi puse în vânzare din 19 aprilie 2023. Prețul biletelor pleacă de la 35 de dolari pentru copii și 50 de dolari pentru adulți. Toate biletele includ un loc rezervat, un antreu la alegere și o opțiune de cocktail sau mocktail pentru cei care iau masa.

Citește și:

De ce nu se pricepe ChatGPT la poezie? Reacția artiștilor

Cine va apărea la balcon la încoronarea Regelui Charles și cine nu. Lista completă a invitaților

A murit părintele jocului Catan, care a revoluţionat lumea. Cine a fost Klaus Teuber