• Un anunț imobiliar din Cluj a devenit viral pe internet.
  • O garsonieră de 11mp a fost disponibilă pentru 200 de euro chirie.
  • Inclusiv MAI a comentat: „Nu ne interesează garsoniera, ci fotograful!”

O agenție imboliară din Cluj a publicat un anunț privitor la o garsonieră de 11 metri pătrați, din același oraș, pe care proprietarul ar fi vrut să o închirieze inițial cu 200 de euro pe lună. Anunțul a fost intens distribuit și comentat de internauți. Aceștia au ironizat spațiul extrem de mic pe care îl are garsoniera și s-au întrecut în comentarii umoristice.

Reprezentantul agenției imobiliare, Antonio Boja, a spus că, la aproximativ 20 de minute după ce a fost postat anunțul cu garsoniera, a venit și primul telefon.

„O clientă a văzut-o, i-a plăcut, s-a hotărât că rămâne și postarea a rămas în continuare acolo, pe pagină. Adică nu am mai șters-o. Pentru o persoană…ți-ai putea desfășura acolo activitatea. Mă rog, în cazul fetei respective. Așa îmi spunea dânsa. Nu-mi trebuie decât să dorm și să îmi țin lucrurile personale.”, a relatat agentul imboliar al agenției, Antonio Boja, despre anunțul referitor la garsoniera oferită spre închiriere.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Nu doar utilizatorii au comentat intens pe marginea subiectului. Un comentariu a venit și de la administratorii paginii de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Nu ne interesează garsoniera, ci fotograful!” , a fost comentariul lăsat de pagina Ministerului Afacerilor Interne.

Garsoniera a fost închiriată în final cu suma de 180 de euro.