• Hermes a creat și un paperwight în formă de ciupercă de 1.350$
  • Un mouse pad Hermes costă 405$
  • Hermes a creat o tăviță de corespondență în valoare de 780$

Ghici ciupercă ce-i? Hermès lansează un plic din mătase de 125 de dolari. Plicul încape fără probleme în gențile Birkin sau Kelly datorită țesăturii fine, e reutilizabil și produs în Franța. „Acest produs poate fi trimis ca o invitație specială sau chiar ca o declarație de dragoste, care se poate transforma într-o amintire frumoasă”, e descrierea făcută de Hermès pe site-ul oficial.

Pentru Hermès contează fiecare detaliu – inclusiv pe biroul nostru. Vinde și un prespapie în formă de ciupercă care vine în două mărimi – una costă 1.350 de dolari și cealaltă 1800 dolari. Fiecare presă pentru hârtii e unică – prin urmare modelul și culorile sunt o surpriză, iar dimensiunile pot varia. Presa e făcută din piele combinată de vițel și bivol.

Hermès a creat și un mouse pad de 405 dolari, din piele de bivol și tăviță de corespondență în valoare de 780 dolari. Produsele Hermes nu sunt însă apreciate de toată lumea. Pe TikTok, unii utilizatori se simt jigniți de brandul de lux din Franța. „Suntem literalimente o glumă pentru oamenii bogați” sau

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

„Am luat o a doua ipotecă pentru a cumpăra ciuperca paperweight de 1.300 de dolari” – sunt o parte dintre reacțiile oamenilor de pe platforma de socializare.

Citește și