• Hotelurile hibrid îţi oferă ocazia de a participa la evenimente de la tine acasă
  • Lavinia Popescu îţi spune ce beneficii ai dacă alegi să participi online la evenimente
  • Radu Popescu îţi dezvăluie tehnologia din spatele hotelurilor hibrid
  • Ioana Ceuşă este o clientă mulţumită de serviciile hotelurilor hibrid

Conferințele și evenimentele găzduite de hoteluri încep să arate diferit. Unele hoteluri colaborează cu firme de producții și regândesc toate condițiile, astfel încât să porți participa la conferințe de acasă. Un astfel de eveniment a fost organizat deja cu succes.

Lavinia Popescu, director comercial Backstage Production Group: „Clienții noștrii invitați au posibilitatea să vadă un setup de studio virtual.”

Speakerii pot susține prezentări, pot povesti despre produsele, serviciile lor și pot interacționa în primul rând cu publicul care se află online. Este o modalitate care asigură practic engagementul audienței în timp real.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Ca să înțelegi mai bine tehnologia din spatele acestui plan ambițios, Radu Popescu, managerul proiectului, spune cum a fost realizat evenimentul din punct de vedere tehnic.

Radu Popescu, Project Manager Backstage Production Group: „Este montat un studio gata de emisie, care este compus dintr-un ecran chroma. Plasme de preview, camere robotice, regie tehnică. Grafica poate fi customizată în funcție de client, în funcție de eveniment, în funcție de absolut tot ce vrea clientul să se petreacă. Totul pleacă pe stream pe una din platformele pe care clientul o agrează fără nicio problemă.”

De când e promovată în țara noastră, această tehnologie a început să dea roade. Irina Ceușă, de exemplu, este un client încântat de noile servicii.

Irina Ceuță, clientă mulțumită: „Un eveniment de care aveam nevoie după un an foarte, foate greu pentru echipele noastre. La sfârșitul acestui eveniment sunt extrem de mulțumită pentru că știu că echipele noastre pornesc în anul 2021 pline de energie și cu sentimentul că le suntem aproape.”