• Dragoș Frumosu, președintele Sindalimenta, spune că pandemia, războiul din Ucraina și inflația au pus o presiune uriașă industria alimentară.
  • Dacă guvernul nu intervine urgent, multe companii din industria alimentară vor da faliment, atenționează patronatele și sindicatele din domeniu.
  • Soluții ar fi, spune Dorin Cojocaru, președintele Asociatiei Patronale din Industria Laptelui: plafonarea prețurilor la energie și creșterea salariului minim în acest domeniu.

Industria alimentară din România este în impas. O spun producătorii din domeniu, care te avertizează că, în scurt timp, vei simți și tu asta.

Dacă guvernul nu intervine urgent, multe companii din industria alimentară vor da faliment, atenționează patronatele și sindicatele din domeniu.

Dragoș Frumosu, președintele Sindalimenta, spune că pandemia, războiul din Ucraina și inflația au pus o presiune uriașă industria alimentară.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Soluții ar fi, spune Dorin Cojocaru, președintele Asociatiei Patronale din Industria Laptelui: plafonarea prețurilor la energie și creșterea salariului minim în acest domeniu. Doar așa se va crea un echilibru între costurile de producție și puterea de cumpărare.