• Tokyo Mobility Show își schimbă numele în Japan Mobility Show.
  • Cei mai mari producători auto din Japonia își prezintă conceptele.
  • Japan Mobility Show ține până în 5 noiembrie.

Tokyo Mobility Show se pune în mișcare după 4 ani de absență. Își schimbă numele în Japan Mobility Show, dar nu și moravul. Cele mai mari brand-uri de mașini din țara soarelui răsare își prezintă cele mai noi concepte și modele. Spectacolul ține până în 5 noiembrie.

La debut vine Nissan care prezintă conceptul de supercar Hyper Force EV și spune că mașina are o „geometrie îndrăzneață”. Liniile curbate sunt aproape complet absente. Divizia de curse NISMO dezvoltă designul pentru a genera o aerodinamică puternică și pentru că noile trenduri cer: Hyper Force este echipat cu capabilități AR și VR la interior. Mașina este un fel sneak peek de 1.300 de cai putere, despre cum va arăta seria Fast And Furious într-un viitor Cyberpunk

Lexus este, de asemenea, prezent. Vrea să mai ușureze din viața șoferilor și prezintă noul concept de EV , „Lexus Future Zero-emission Catalyst”, care vine cu un sistem de recunoaștere a vocii, bazat pe A.I.. Practic, un majordom pentru șoferi. Poate întreba, poate acționa și poate răspunde. Nu degeaba numele sistemului e „Butler”. Și, o surpriză plăcută, mașina nu e doar concept, de data asta. În 2026 o lansează.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
SPOVEDANIE CU A.I.

Citește și: