• Bloomberg a publicat o listă cu cele mai tari concepte auto de anul acesta.
  • Activesphere de la Audi atrage atenția fanilor de mașini off-road.
  • Vision One-Eleven de la Mercedes îmbină trecutul cu viziune pentru viitor a companiei.
  • Lamborghini Lanzador este sold out până la finalul anului 2025.
  • Infinit QX Monograph vine cu inovații smart, precum acoperișul panoramic glisant.

Piața auto este într-un moment de tranziție din mai multe puncte de vedere. Atât spre motoarele electrice, cât și spre viitor. Mai mult ca oricând, producătorii auto au prezentat concepte de modele futuriste, iar Bloomberg a alcătuit o listă cu cele mai tari variante.

Activesphere este un model electric off-road în care partea din spate se poate transforma într-un pat. Poți vedea la 360 de grade, fiind ideală pentru safari. Mercedes-Benz stă și ea bine la concepte, iar Vision One-Eleven reușește să îmbine trecutul glorios cu ideea spectaculoasă pentru viitor a companiei. Folosește un motor electric avansat despre care Mercedes spune că este mai ușor și mai compact decât cele din EV-urile din prezent.

Lamborghini trece printr-o perioadă excelentă, cu modelul Revuelto sold out până la finalul lui 2025. Conceptul Lanzador va avea sistem de motorizare care depășește un megawatt oră. Modelul comercial bazat pe acesta urmează să fie lansat în 2028.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Iar Infinit QX Monograph, un SUV impresionant cu un design inspirat de pădurile de bambus și cu o coloare nouă numită Akane. Un model care vine cu mai multe inovații, inclusiv un acoperiș panoramic care se glisează ca un kimono, după cum spune compania.

Citește și