• El este co-fondatorul brandului de îmbrăcăminte de stradă Billionaire Boys Club.
  • Prima colecție a lui Williams pentru această marcă va fi prezentată la Săptămâna Modei Masculine de la Paris în iunie.
  • Louis Vuitton este una dintre cele mai importante case de modă internaționale din lume.

Brandul francez de modă Louis Vuitton l-a numit pe producătorul, rapperul, cântărețul și compozitorul Pharrell Williams, câștigător al premiului Grammy, în funcția de director de creație pentru bărbați.

Marca l-a descris pe Williams ca fiind un vizionar al cărui univers creativ se extinde de la muzică la artă și la modă”. El este co-fondatorul brandului de îmbrăcăminte de stradă Billionaire Boys Club. Rolul Louis Vuitton a fost deținut anterior de designerul de profil înalt Virgil Abloh, care a murit în 2021.

Prima colecție a lui Williams pentru această marcă va fi prezentată la Săptămâna Modei Masculine de la Paris în iunie. Mă bucur să îi urez bun venit lui Pharrell înapoi acasă, după colaborările noastre din 2004 și 2008 pentru Louis Vuitton, ca noul nostru director de creație pentru bărbați”, a declarat președintele și directorul executiv al Louis Vuitton, Pietro Beccari, într-o declarație.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Viziunea sa creativă dincolo de modă va conduce, fără îndoială, Louis Vuitton spre un nou capitol foarte interesant”, a adăugat Beccari.

Louis Vuitton este una dintre cele mai importante case de modă internaționale din lume. Aceasta face parte din grupul de bunuri de lux LVMH, deținut de cea mai bogată persoană din lume, Bernard Arnault. Williams a câștigat 13 premii Grammy și a fost jurat în cadrul popularei competiții televizate de talente The Voice.

A primit o nominalizare la Oscar pentru piesa Happy, care a făcut parte din coloana sonoră a filmului de animație Despicable Me 2. Williams a cofondat în 2003, împreună cu designerul japonez Nigo, eticheta de îmbrăcăminte de stradă Billionaire Boys Club.

A colaborat cu gigantul de îmbrăcăminte sportivă Adidas și cu mărcile de lux Moncler și Chanel și a lucrat cu designerul Marc Jacobs de la Louis Vuitton pentru a crea ochelari pentru această marcă. Williams a fost criticat anul trecut când a participat la o prezentare de modă purtând o pereche de ochelari de soare Tiffany cu diamante.

Utilizatorii rețelelor de socializare au evidențiat asemănările dintre acest design și o pereche de ochelari din epoca Mughal din India. Predecesorul lui Williams la Louis Vuitton, Virgil Abloh, a fost fondatorul brandului de modă Off-White.

Cunoscut pentru fuziunea elementelor de streetwear cu modele de înaltă modă, acesta a murit de cancer la vârsta de 41 de ani în noiembrie 2021. Ultima sa prezentare postumă de îmbrăcăminte pentru bărbați a fost construită în jurul unui concept elaborat de Dreamhouse”, cu îngeri, modele de breakdance și o ignorare a genului în modele.