• Magazinul iSTYLE s-a redeschis în București începând de azi.
  • Magazinul are statutul de Apple Premium Partner.
  • Cred că prezența Apple prin iSTYLE în toate orașele importante din România înseamnă o prezență geografică foarte-foarte bună, a spus Dragoș Vrânceanu, retail manager iSTYLE România.

Dacă Samsung și Huawei se mândresc de ani de zile cu prezența în țara noastră, Apple de abia acum a făcut acest pas. Magazinul iSTYLE s-a redeschis în București începând de azi, iar de data aceasta, cu statutul de Apple Premium Partner, nu doar Apple Premium Reseller. Ce înseamnă asta mai exact și ce beneficii îți aduce, ca utilizator, acest parteneriat? Afli de la Dragoș Vrânceanu, retail manager iSTYLE România.

Cred că prezența Apple prin iSTYLE în toate orașele importante din România înseamnă o prezență geografică foarte-foarte bună, înseamnă apropiere pentru toți clienții care doresc un produs Apple sau un serviciu, înseamnă ușurință în a alege un produs sau în a ajunge să vezi un produs, să îl testezi înainte de a-l cumpăra, lucru care este important, a spus Dragoș Vrânceanu, retail manager iSTYLE România.

Piața Apple din România a fost în creștere mereu. Eu, personal, sunt în iSTYLE de aproape 11 ani și, în afară de anul pandemiei, când am avut lockdown și a fost puțin mai ciudat, toți anii au fost cu o creștere destul de importantă. Nu văd de ce s-ar schimba această creștere în următorii ani. Apple inovează în fiecare an, vine cu produse noi, importante, piața este din ce în ce mai mare și mai largă și sunt sigur că oricine găsește în gama de produse Apple un produs care să fie pe placul lui, a mai spus Dragoș Vrânceanu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI