• Marco Bizzarri, președintele și directorul general al brandului, pleacă de la Gucci înainte de Săptămâna Modei de la Milano.
  • Jean-François Palus, în prezent director general al grupului Kering, a fost numit președinte și CEO al Gucci pentru o perioadă de tranziție.
  • Bizzarri a condus Gucci din 2015 și a fost membru al comitetului executiv al Kering din 2012.

Este sfârșitul unei ere la Gucci. Kering a anunțat marți că Marco Bizzarri, președintele și directorul general al brandului, va părăsi compania pe 23 septembrie, în ziua în care directorul de creație Sabato de Sarno va prezenta spectacolul de debut la Săptămâna Modei de la Milano, scrie Vogue.

Bizzarri, care a condus Gucci din 2015 și a fost membru al comitetului executiv al Kering din 2012, „a condus cu măiestrie execuția strategiei de creștere remarcabile a Gucci”, potrivit comunicatului de presă.

Jean-François Palus, în prezent director general al grupului Kering, a fost numit președinte și CEO al Gucci pentru o perioadă de tranziție. Palus va renunța la poziția sa în consiliul de administrație al Kering și se va muta la Milano.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Citește și: