Marco Bizzarri pleacă de la Gucci. Jean-François Palus îi ia locul

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 29: Gucci President/CEO Marco Bizzarri attends the 2016 LACMA Art + Film Gala honoring Robert Irwin and Kathryn Bigelow presented by Gucci at LACMA on October 29, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Venturelli/Getty Images for LACMA)

Este sfârșitul unei ere la Gucci. Kering a anunțat marți că Marco Bizzarri, președintele și directorul general al brandului, va părăsi compania pe 23 septembrie, în ziua în care directorul de creație Sabato de Sarno va prezenta spectacolul de debut la Săptămâna Modei de la Milano, scrie Vogue.

Bizzarri, care a condus Gucci din 2015 și a fost membru al comitetului executiv al Kering din 2012, „a condus cu măiestrie execuția strategiei de creștere remarcabile a Gucci”, potrivit comunicatului de presă.

Jean-François Palus, în prezent director general al grupului Kering, a fost numit președinte și CEO al Gucci pentru o perioadă de tranziție. Palus va renunța la poziția sa în consiliul de administrație al Kering și se va muta la Milano.

Citește și:

Exit mobile version