• Transformarea digitală a companiilor se concentrează acum pe AI.
  • 7 din 10 asiguratori folosesc platforme de Inteligență Artificială.
  • Inteligența Artificială evoluează spre modele care vor ajuta la decizii complexe.

Inteligența Artificială va reprezenta un sfert din PIB-ul mondial în următorii 20 de ani. Experții observă viteza cu care este adoptat AI-ul de marile companii și faptul că tehnologia se îndreaptă spre modele complexe. Cel mai bun exemplu este cel al Asigurărilor, unde 7 din 10 firme folosesc Inteligența Artificială.

există deja în interiorul marilor companii, care o adoptă pe plan larg în toată lumea, iar progresele pe care pe care le aduce AI-ul în ultimii ani i-a făcut pe mulți analiști și cercetători de la Minsait, o companie care aparține spaniolei Indra, să creadă că, în cel puțin două decenii, această tehnologie a inteligenței artificiale are potențialul de a reprezenta 25% din PIB-ul mondial.

Companiile de asigurări sunt un exemplu foarte bun al avantajelor definirii unei strategii pentru inteligența artificială la toate nivelurile de business. În acest moment, șapte din 10 companii de asigurări au implementat deja proiecte de inteligență artificială, majoritate utilizând platforme de machine learning.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Antrenate pentru fiecare propunere de business și vizând o strategie de tip multi-model, această tehnologie schimbă modul în care companiile iau decizii, cum vor comunica și, practic, cum vor face afaceri. Totul se va realiza datorită inteligenței artificiale, care va oferi analiza datelor în timp real, învățarea automată și algoritmi avansați, în special pentru companiile de asigurări în acest caz, care vor putea, de pildă, să anticipeze și să atenueze riscuri, să detecteze frauda și să compenseze mult mai repede daunele provocate de diverse diverse incidente.

Citește și