• Unii muncitori de la The Boring Company au avut arsuri chimice și accidente periculoase în timpul construcției sistemului de tuneluri din Las Vegas.
  • Muncitorii au declarat că au fost nevoiți să treacă prin aproximativ un metru și jumătate de noroi care conținea substanțe chimice care pot provoca arsuri.
  • OSHA a amendat The Boring Company cu 112.504 dolari în toamna anului trecut, după ce a constatat opt încălcări „grave” ale legii.

Unii muncitori de la The Boring Company au avut arsuri chimice și accidente periculoase în timpul construcției sistemului de tuneluri din Las Vegas, potrivit unui raport recent al Bloomberg.

De asemenea, aceștia au lucrat ture de 12 ore și au luat masa de prânz în tuneluri, unde temperatura putea atinge peste 100 de grade Celsius, se arată în raport.

Tunelurile din Las Vegas, o buclă de 2,7 km care leagă Centrul de Convenții din Las Vegas, au fost deschise pentru prima dată publicului în 2021, dar compania de tuneluri a lui Elon Musk a lucrat pentru a le extinde pentru a le conecta la Resorts World de pe Las Vegas Strip, la un aeroport din apropiere și la stadionul Allegiant.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Potrivit raportului, în timpul extinderii, unii muncitori au declarat că au fost nevoiți să treacă prin aproximativ un metru și jumătate de noroi care conținea substanțe chimice care pot provoca arsuri. Ca urmare, unii angajați au rămas cu cicatrici, a scris Bloomberg, citând o investigație a Administrației pentru Securitate și Sănătate în Muncă.

OSHA a amendat The Boring Company cu 112.504 dolari în 2023

Unul dintre muncitori a descris senzația pe care au avut-o pe piele ca fiind similară cu cea de a fi „în flăcări”.

Se pare că au existat și câteva incidente la limită pe șantierul de construcții. Un stagiar de la The Boring Company a fost „aproape strivit” vara trecută când un container care conținea două tone de beton s-a spart, a relatat Bloomberg, citând un raport OSHA.

OSHA a amendat The Boring Company cu 112.504 dolari în toamna anului trecut, după ce a constatat opt încălcări „grave”. Însă, compania a respins afirmațiile OSHA în noiembrie, spunând că organizația „nu a reușit să stabilească faptul că presupusele încălcări au avut loc”, a precizat publicația.

Nu este prima dată când una dintre companiile lui Musk a fost asociată cu posibile probleme de siguranță a lucrătorilor. Anul trecut, o investigație Reuters a descoperit că lucrătorii SpaceX lucrau peste 80 de ore pe săptămână și se confruntau cu rate ridicate de accidentare pentru a ține pasul cu „ritmul” al lui Musk.

Citește și