• Musk a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace ca „un susținător ferm al libertății de exprimare”.
  • Elon Musk, Julian Assange și Donald Trump se regăsesc pe lista nominalizaților la Premiul Nobel pentru Pace.
  • Numele nominalizaților la Premiul Nobel pentru Pace nu sunt făcute publice în mod oficial decât după 50 de ani de la decernarea premiului.

Elon Musk, Julian Assange și Donald Trump se regăsesc pe lista nominalizaților la Premiul Nobel pentru Pace. Elon Musk este nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace de către un deputat norvegian. Politicianul nordic îl laudă pe Musk pentru că este „un susținător ferm al libertății de exprimare” și „permite” Ucrainei să comunice după invazia Rusiei, alăturându-se conservatoriștilor, jurnaliștilor, liderilor religioși și activiștilor politici într-un grup exclusiv de cei mai importanți actori ai schimbării din lume.

Nilsen, care a anunțat nominalizarea în ziarul local Agderposten, a declarat că l-a propus pe Musk pentru că a apărat cu tărie dreptul la dialog, libertatea de exprimare și a dat posibilitatea de a exprima opiniile într-o lume tot mai polarizată”, explicând că firmele de tehnologie ale lui Musk au făcut din lume un loc mai conectat și mai sigur”. Numele nominalizaților la Premiul Nobel pentru Pace nu sunt făcute publice în mod oficial decât după 50 de ani de la decernarea premiului. Cu toate acestea, Nilsen îndeplinește criteriile pentru a nominaliza pe cineva pentru acest premiu.

Citește și

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA