• Netflix a redus sute de locuri de muncă anul trecut, în timp ce se confrunta cu creșterea concurenței.
  • Compania a precizat că stabilește salariul unui angajat luând în considerare factorii de compensare”.
  • Atribuțiile însoțitorului pe un Super Midsize Jet” vor include inspectarea echipamentelor de urgență din cabina de pilotaj, cabină și galerie înainte de decolare.

Netflix angajează un însoțitor de bord pentru unul dintre avioanele sale private, iar candidatul selectat va fi plătit cu până la 385.000 de dolari pe an. Gigantul de streaming anunță că este în căutarea unor candidați cu „discernământ independent, discreție și abilități remarcabile de servire a clienților”.

De asemenea, aceștia ar trebui să fie capabili să opereze cu puține indicații și multă automotivare”. Anul trecut, Netflix a eliminat sute de locuri de muncă după o scădere a numărului de abonați.

Intervalul general al pieței pentru acest rol este de obicei de 60.000 – 385.000 de dolari. Acest interval de piață se bazează pe compensația totală (față de doar salariul de bază), ceea ce este în conformitate cu filosofia noastră de compensare”, a declarat Netflix într-un anunț de angajare de pe site-ul său.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ

De asemenea, compania a precizat că stabilește salariul unui angajat luând în considerare factorii de compensare”, cum ar fi trecutul, experiența și abilitățile acestuia. Rolul necesită deplasări în SUA și în afara acesteia.

Departamentul de aviație al Netflix oferă transport aerian excepțional, sigur și confidențial”, a precizat compania. Echipa ajută Netflix să ajungă în lume mai eficient și mai eficace, astfel încât compania să poată continua să creeze bucurie în întreaga lume”.

Atribuțiile însoțitorului pe un Super Midsize Jet” vor include inspectarea echipamentelor de urgență din cabina de pilotaj, cabină și galerie înainte de decolare. De asemenea, va trebui să fie capabil să ridice obiecte cu o greutate de până la 13,6 kg la încărcarea și aprovizionarea avioanelor.

Salariul mediu pentru însoțitorii de bord în SUA este puțin peste 62.000 de dolari pe an, potrivit Biroului de Statistică a Muncii din SUA. Contactat de BBC, un purtător de cuvânt al Netflix a declarat că firma nu va comenta” detaliile privind modul în care calculează salariul însoțitorilor de bord.

Joi, compania urmează să își anunțe câștigurile pentru ultimele trei luni ale anului 2022. Anul trecut, Netflix a declarat că a adăugat 2,4 milioane de gospodării la baza sa de abonați în cele trei luni până la sfârșitul lunii septembrie, inversând o scădere a numărului de abonați.

La începutul anului, compania a dezvăluit prima scădere a numărului de clienți plătitori din mai mult de un deceniu, după ce a majorat prețurile pe piețele cheie. Serialele de succes, inclusiv Stranger Things și Monster: The Jeffrey Dahmer Story au ajutat la atragerea spectatorilor înapoi la serviciu.

Netflix a redus sute de locuri de muncă anul trecut, în timp ce se confrunta cu creșterea concurenței. Firma a lansat, de asemenea, o nouă opțiune de streaming cu reclame și ia măsuri drastice împotriva partajării parolelor, în timp ce încearcă să stimuleze creșterea.