• Prințul Harry a dezvăluit că a urmărit serialul The Crown de pe Netflix și că verifică faptele ilustrate în episoadele acestuia.
  • Harry s-a prefăcut apoi, în cadrul unei emisiuni, că scoate un carnețel și a mimat că ia notițe.
  • Cuvintele sale vin după ce Netflix a adăugat un avertisment la descrierea trailerului pentru sezonul cinci, care a fost lansat în noiembrie anul trecut.

Ducele de Sussex a recunoscut că urmărește și verifică faptele din serialul Netflix The Crown. Prințul Harry a fost în ultimele zile în plină campanie de interviuri, în condițiile în care la data de 10 ianuarie a fost lansată mult așteptata sa carte de memorii Spare, care a inclus mai multe dezvăluiri despre familia regală.

Cartea a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din Marea Britanie din toate timpurile. Vorbind cu gazda emisiunii The Late Show, Stephen Colbert, marți seară, în SUA, Harry a spus că a urmărit The Crown – chestiile mai vechi și cele mai recente” din serial.

În ultimul său interviu despre lansarea noii sale cărți, Spare, ducele a comparat The Crown cu memoriile sale, spunând că este important ca istoria să arate lucrurile adevărate”. La finalul interviului, prezentatorul CBS Colbert l-a întrebat pe prințul Harry: Ați urmărit The Crown, nu-i așa? Trebuie să te fi uitat la o parte din The Crown, nu?”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Harry s-a uitat la public și a făcut o scurtă pauză înainte de a spune: Nu, nu, nu. Sunt oameni care râd la asta – da, chiar m-am uitat la The Crown”. Chestiile recente sau cele mai vechi?”, a întrebat Colbert.

Ducele a răspuns: Lucrurile mai vechi și cele mai recente”. Colbert a continuat: Verifici faptele în timp ce le privești?”. Harry s-a prefăcut apoi, în glumă, că scoate un carnețel și a mimat că ia notițe, înainte de a râde: Da, de fapt, da.” Apoi a arătat spre un exemplar al cărții sale și a adăugat: Ceea ce, apropo, este un alt motiv pentru care este important ca istoria să fie corectă.”

Cuvintele sale vin după ce Netflix a adăugat un avertisment la descrierea trailerului pentru seria a cincea, care a fost lansată în noiembrie anul trecut. Serviciul de streaming s-a confruntat cu apeluri pentru a adăuga o declarație la începutul fiecărui episod, spunând că The Crown este o dramă ficționalizată”.

Înainte de lansarea seriei a cincea, actrița Dame Judi Dench a susținut că serialul începuse să se apropie de senzaționalism crud”, iar fostul prim-ministru Sir John Major ar fi descris unele dintre scenele viitoare drept prostii răuvoitoare”. În timpul interviului din cadrul emisiunii The Late Show, prințul Harry a făcut echipă cu Tom Hanks, care au ironizat monarhia într-o scenetă originală de comedie.

El a fost întâmpinat la sosirea la studioul de televiziune din New York de bărbați îmbrăcați ca gărzi ceremoniale cu trompete. Dar, în timp ce ducele cobora pe un covor roșu, gazda Colbert i-a spus Asta nu este pentru tine. Dă-te la o parte. Vine!”

Apoi a apărut Tom Hanks, iar ducele a aruncat cu petale de trandafiri spre el. Gărzile regale purtau insigne cu o coroană și literele LS”, însemnând Late Show”. În timpul interviului, Prințul Harry a negat, de asemenea, că s-a lăudat cu numărul de talibani uciși de el pe vremea când era în armată.

După ce săptămâna trecută a fost difuzat un fragment din cartea sa, în care prințul a dezvăluit că numărul” său este 25, el a mers la emisiune pentru a spune că a fost dureros și provocator” să urmărească reacțiile care au urmat publicării cărții.