• Chiar dacă Netflix este casa unor seriale populare precum Squid Game și Stranger Things, încercările sale de a-i face pe fani să plătească pentru propriile conturi nu au fost bine primite.
  • Abonații se așteptau ca societatea să introducă reglementări împotriva partajării parolelor încă de anul trecut.
  • Pentru a pune în aplicare represiunea, Netflix dorește să trateze dispozitivele care utilizează contul unui utilizator ca fiind de încredere.

Netflix a declarat că măsurile actualizate de combatere a partajării parolelor au fost postate din greșeală.

În urma unei dezamăgiri generalizate pe rețelele de socializare, mulți dintre ei amenințând că își vor anula abonamentele, gigantul de streaming a afirmat că unele reguli noi privind conturile, aflate în curs de testare în alte țări, au fost adăugate din greșeală pe paginile sale de ajutor în altă parte.

În timp ce abonații se așteptau ca societatea să introducă reglementări împotriva partajării parolelor încă de anul trecut, când platforma a început să vorbească dur în timpul unei perioade de acalmie în ceea ce privește numărul de abonamente, amploarea măsurilor drastice dezvăluite la începutul acestei săptămâni i-a luat pe unii prin surprindere.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Printre modificări s-a numărat o funcție care permite utilizatorilor să adauge subconturi pentru până la două persoane cu care nu locuiesc, ceea ce urmărește, în esență, să monetizeze modul în care abonații împart parolele de ani de zile.

Această funcție a fost testată în unele zone din America de Sud și costă echivalentul a 2 sau 3 lire sterline în plus pe lună. Netflix – unde se difuzează emisiuni precum The Crown, Squid Game și Stranger Things – a declarat că o pagină de ajutor despre partajarea plătită” în alte țări a fost disponibilă în altă parte pentru o scurtă perioadă de timp”, iar de atunci a fost eliminată.

Pentru a pune în aplicare represiunea, Netflix dorește să trateze dispozitivele care utilizează contul unui utilizator ca fiind de încredere. În practică, acest lucru înseamnă să le folosiți în mod regulat în rețeaua wifi de acasă.

Ar trebui să deschideți aplicația și să vizionați ceva pe dispozitivul de încredere cel puțin o dată la 31 de zile, sau să riscați un baraj constant de cereri de verificare pentru a vă asigura că nimeni din afara casei nu vă folosește contul.