• Iconul anilor ’90 preia controlul asupra poveștii sale într-un documentar fascinant, disponibil pe Netflix.
  • Construit în jurul unor arhive inedite, „Pamela, o poveste de dragoste” prezintă o femeie îndrăgostită de iubire, luptătoare, altruistă și, mai presus de toate, plină de umor.
  • Un film care ne permite să înțelegem cum s-a schimbat viața actriței.

Imaginea iconică a ,,iepuraşilor Playboy” dărâmă mitul femeii fericite cu dezvăluirile pe care le-a făcut într-un documentar despre viaţa sa, potrivit TF1INFO.

Într-o nouă carte de memorii, Love, Pamela”, și într-un documentar care a debutat pe Netflix, Pamela Anderson dezvăluie detalii despre traumele suferite în copilărie și în timpul unei vieți trăite în lumina crudă a blitzurilor paparazzilor.

În casa ei de pe Insula Vancouver, vedeta din popularul serial Baywatch” a vorbit cu jurnalistul Jim Axelrod, dând câteva detalii cutremurătoare despre viaţa sa, care sunt dezbătute mai pe larg în documentarul Netflix, care a fost lansat la recent

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Pentru prima oară, vreau să am controlul firului narativ despre viaţa mea. Îmi scriu cartea, fac şi documentarul ăsta acum şi pot să las totul în urmă” , spunea Pamela, care este încă bântuită de anumite imagini din copilărie. Cum ar fi cea în care tatăl ei o ţinea pe mama ei cu faţa deasupra aragazului, iar Pamela i-a dat un pumn în faţă. Sau cel în care tatăl ei a înecat pisoii pe care ea i-a adus în casă, când avea 6-7 ani. Apoi, episodul în care a fost abuzată de bona sa şi traumele cauzate de violurile de la 12 şi 14 ani.

Contractul de imagine pe care l-a semnat cu o firmă producătoare de bere, după ce a fost văzută la un meci de fotbal purtându-le tricoul, a scos-o din Vancouver şi a făcut-o star în trupa de fete a lui Hugh Hefner, ajungând pe coperta a 14 ediţii internaţionale ale revistei Playboy”.

În ducumentarul Netflix, Pamela Anderson vorbește şi despre faimoasa sa casetă porno, a cărei scurgere, spune ea, a fost dureroasă” , și despre modul în care faptul că a fost mamă a ajutat-o să supraviețuiască, după ce a devenit subiect de tabloid.

Anul trecut, Pamela Anderson a debutat pe Broadway, ca Roxy din spectacolul Chicago”, iar cronicile au fost mai mult decât pozitive.