• O statuie din Roma Antică ce îl înfăţişează pe Hercule a fost scoasă la lumină în timpul unor lucrări la sistemul de canalizare dintr-un parc din Roma.
  • Parcula anunţat că „o statuie de marmură, în mărime naturală, pe care, datorită prezenţei bâtei şi a blănii de leu care îi acoperă capul, o putem identifica cu siguranţă cu fiind o reprezentare a lui Hercule”.
  • Descoperirea a fost realizată în preajma bornei ce marchează a doua milă a vechii Via Appia, faimosul drum istoric care solicită înscrierea pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

O statuie din Roma Antică ce îl înfăţişează pe Hercule a fost scoasă la lumină în timpul unor lucrări la sistemul de canalizare dintr-un parc din capitala Italiei, transmite agenţia ANSA.

FOTO https://www.facebook.com/photo/?fbid=204733255551502&set=pcb.204733345551493

Parcul Appia Antica a anunţat că Parco Scott ne-a rezervat o mare surpriză – o statuie de marmură, în mărime naturală, pe care, datorită prezenţei bâtei şi a blănii de leu care îi acoperă capul, o putem identifica cu siguranţă cu fiind o reprezentare a lui Hercule”.

Descoperirea a fost realizată în preajma bornei ce marchează a doua milă a vechii Via Appia, faimosul drum istoric care solicită înscrierea pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI