• Kelly Stumpe, cunoscută sub numele de „The Car Mom”, postează frecvent pe Instagram recenzii ale mașinilor familiei.
  • Stumpe a declarat că mulți părinți, în special mamele aflate la prima experiență, se grăbesc să cumpere vehiculul greșit.
  • „Nevoile familiei se schimbă foarte repede”, a spus Stumpe.

Atunci când vrei să cumperi o mașină pentru familie, ai putea să te confrunți cu o decizie grea. Dincolo de factorii importanți, cum ar fi siguranța și fiabilitatea, există nenumărate caracteristici de luat în considerare care pot face diferența, scrie Business Insider.

Printre atuurile unei mașini fiabile se numără modul în care sunt așezate scaunele, deoarece acestea trebuie să corespundă nevoilor tale, spațiul de depozitare pentru echipamentele copiilor, avantaje pentru pasagerii de pe bancheta din spate, cum ar fi porturile de încărcare, parasolarele încorporate, dar și gurile de ventilație suplimentare.

Chiar și după ce ai găsit mașina potrivită, nevoile tale s-ar putea schimba pe măsură ce familia ți se mărește.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL

De aceea, Kelly Stumpe, un fost vânzător de mașini, sfătuiește adesea familiile să închirieze vehicule în loc să le cumpere.

În trecut, „Leasingul era atât de important și era ceva ce recomandam întotdeauna familiilor în dezvoltare, pentru simplul fapt că nu știi cât de repede se va mări familia ta”, a declarat Stumpe într-un interviu pentru Insider. „În mod obișnuit, sunt un mare fan al leasingului pentru familii”

De ce familiile tinere ar trebui să nu mai cumpere o mașină

Înainte de pandemie, leasingul a reprezentat aproximativ 30% din toate vânzările. Popularitatea lui a scăzut de atunci. Acum, cifra s-a înjumătățit. Cumpărătorii de mașini au devenit mai sensibili la prețurile mai mari pe fondul încetinirii economice și mulți dintre ei își păstrează vehiculele mai mult timp.

Pentru familiile în creștere, utilizarea aceleiași mașini pentru o perioadă de trei ani, durata celor mai multe contracte de leasing, ar putea fi mai logică decât cumpărarea, a declarat Stumpe.

Stumpe a spus că familiile se grăbesc adesea să cumpere o mașină pe care speră să o conducă pentru totdeauna. „Pur și simplu nu își dau seama nici câți copii vor să aibă, nici cât de repede vor veni acei copii și nici de cât spațiu au nevoie de fapt copiii”.

Citește și: