• Ruxandra Pui a fost inclusă în topul Forbes al oamenilor sub 30 de ani cu rezultate deosebite din Europa.
  • Afacerea Ruxandrei pare să reflecte perfect creativitatea care descrie business-urile generației Z în 2023.
  • Doar în ianuarie 2023, Digitail a atras o finanțare de 11 milioane de dolari.

Ruxandra Pui este co-fondatorul Digitail, un start-up care ajută proprietarii de animale de companie
și medicii veterinari să gestioneze și să îți monitorizeze mai ușor programările. Doar în ianuarie 2023, Digitail a atras o finanțare de 11 milioane de dolari. Urcarea în topul Forbes i-a surprins pe mulți.

Digitail oferă și un „card de sănătate” care le permite proprietarilor să folosească un fel de pașaport medical digital pentru animalele lor. Cardul are istoric medical și le permite stăpânilor să discute direct în chat cu doctorii și să facă rezervări la clinicile din aplicație. Afacerea Ruxandrei pare să reflecte perfect creativitatea care descrie business-urile generației Z în 2023.

Tamas Kadar este un alt tânăr care a atins succesul înainte de 30 de ani. El este co-fondatorul companiei de tehnologie din Budapesta -Seon, care ajută băncile, comercianții online și platformele de jocuri să elimine conturile false. Tamas a știut să facă bani într-o perioadă în care foarte mulți au pierdut bani.
Tot în topul Forbes a ajuns și Rochelle Niemeijer, în vârstă de 28 de ani, care a co-fondat startup-ul de tehnologie medicală Nostics, cu care își propune să combată rezistența la antibiotice.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN