• Un bărbat care are un crocodil de companie a declarat că aceasta este atât de dornic de îmbrățișări încât doarme cu el în patul lui.
  • Jonathan Araiza, în vârstă de 29 de ani, spune că animalul său de companie, crocodilul Gamora, se comportă ca un câine și are voie să se plimbe în voie prin casă.
  • Jonathan a spus că și-a numit crocodilul Gamora după personajul din Gardienii Galaxiei, pentru că atunci când a cumpărat-o era un animal mic, verde și agresiv”.

Un bărbat care are un crocodil de companie a declarat că aceasta este atât de dornic de îmbrățișări încât doarme cu el în patul lui. Crocodilii au de obicei o reputație de temut, ei fiind cunoscuți pentru natura lor agresivă și pentru tendința de a mânca cu plăcere tot ce le iese în cale, inclusiv oameni.

Jonathan Araiza, în vârstă de 29 de ani, spune că animalul său de companie, crocodilul Gamora, se comportă ca un câine și are voie să se plimbe în voie prin casă.

Este liberă să se plimbe prin casă după bunul plac și își petrece timpul întinsă pe fotolii, în patul meu, știe să urce scările și, incredibil, intră și iese din iazul ei după bunul plac”, a declarat Jonathan, din San Luis Potosi, Mexic.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

El a adăugat: Există foarte puține cazuri de crocodili care se pot adapta la fel de bine la captivitate ca ea – este surprinzător faptul că, pentru specia ei, este un specimen atât de docil încât îți permite să o iei în brațe, să fii aproape de ea și să nu te enervezi și să nu te enervezi”.

Jonathan a spus că și-a numit crocodilul Gamora după personajul din Gardienii Galaxiei, pentru că atunci când a cumpărat-o era un animal mic, verde și agresiv”. El a continuat: Specia din care face parte este bine cunoscută pentru agresivitatea pe care o prezintă în sălbăticie, iar ea, dimpotrivă, caracterul ei i-a permis chiar să participe la videoclipuri și ședințe foto ca model.”

Gamora are, de asemenea, doi chihuahua ca și companie, precum și câteva broaște țestoase. Îngrijirea prădătorului nu este o treabă ușoară și, pe lângă patul stăpânului său, Gamora se bucură și de o dietă sănătoasă de iepure, șobolan, carne de vită, pui și câteva crustacee” care trebuie cumpărate de la crescătorii. De asemenea, Jonathan trebuie să controleze temperatura din casă pentru ca reptila să se afle într-un mediu corect.

El a spus: De îndată ce mă trezesc, mă duc să verific pe termostatul digital dacă temperatura este bună – de obicei, este vorba de un mediu puțin rece, dar este ceva ce se rezolvă prin simpla pornire a încălzitorului. După aceea, este timpul să curăț filtrul, deoarece fiind un animal atât de mare și dieta sa atât de plină de oase și grăsimi, este important să spăl filtrul zilnic pentru a evita murdărirea apei. După ce spăl filtrul mă duc la iazul ei să mătur pentru a preveni ca murdăria să rămână pe fund și verific dacă nu are zgârieturi și în general este bine, până atunci fie iese afară, fie este deja în zona ei uscată și așteaptă să facă plajă.”

Prietena lui Jonathan s-a adaptat rapid la introducerea Gamorei. El a spus: Deși nu pare, este o reptilă care iubește atenția într-o anumită măsură, iar faptul că prietena mea are și ea reptile ca animale de companie a ajutat foarte mult pentru ca amândouă să reușească să se înțeleagă rapid.”