• Ras Al Khaimah este orașul care ar putea înlocui Dubaiul și ar putea deveni un nou centru al luxului cu servicii exclusiviste.
  • RAK va include hoteluri de lux, restaurante rafinate, plaje private și terenuri de golf.
  • Wynn Resorts din Las Vegas planifică un proiect de 3,9 miliarde de dolari pentru jocuri de noroc.

Un orășel mic din nordul Emiratelor Arabe Unite are în plan să ia faţa Dubaiului şi să devină noul rai al super-bogaţilor. Ras Al Khaimah este orașul care ar putea înlocui Dubaiul și ar putea deveni un nou centru al luxului cu servicii exclusiviste, scrie Bloomberg.

Ambiția de a deveni un nou centru al luxului

RAK vrea să ofere alternative și opțiuni diferite față de cele existente în Dubai, creând astfel o concurență sănătoasă și o competiție între orașele bogaților și să atragă atenția și investițiile milionarilor. Scopul este să devină o destinație de lux și va oferi servicii exclusive pentru cei care caută experiențe extravagante și opulente. Va avea hoteluri de lux, restaurante rafinate, centre comerciale cu branduri și cluburi exclusiviste și facilități de agrement, cum ar fi terenuri de golf și plaje private. Mai mult decât atât Wynn Resorts, cu sediul în Las Vegas, planifică un proiect de jocuri de noroc în valoare de 3,9 miliarde de dolari.

Au planuri de a face depozite pentru super-iahturi și chiar de a face din RAK un centru de fabricare a iahturilor. Un producător polonez de iahturi, care îi numără printre clienţii săi pe Rafael Nadal şi Fernando Alonso, spune că vrea să producă catamarane de lux în RAK, cu o investiţie de 30 de milioane de euro.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Sursă: WOW RAK

Scopul principal a orașului este să atragă cât mai mulți investitori. Urmăreşte o strategie ambiţioasă de investiţii străine directe care atrage hoteluri de cinci stele, industriaşi şi turişti. Deja multe companii globale ca InterContinental Hotels Group sau Radisson au început investițiile și zeci de proprietăți sunt în lucru.

Citește și