• UNTOLD, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate festivaluri din lume, va ajunge în 2024 și în Dubai.
  • UNTOLD Dubai va fi primul festival, de acest gen, din Orientul Mijlociu.
  • UNTOLD pregătește și un video special care va fi disponibil din vara aceasta, pentru a oferi imagini în avanpremieră cu tot ceea ce urmează să experimenteze participanții la festival.

UNTOLD, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate festivaluri din lume, va ajunge în 2024 și în Dubai. UNTOLD Dubai va fi primul festival, de acest gen, din Orientul Mijlociu, potrivit Time Out Dubai.

Pentru a lansa oficial Festivalul din Dubai, UNTOLD a făcut echipă cu Armin Van Buuren, DJ-ul de renume mondial care va pregăti un spectacol în direct de pe Burj Khalifa, pentru a doborî două recorduri mondiale: un show live la cea mai mare înălțime realizat vreodată pe cea mai înaltă clădire de pe planetă, precum și folosirea în timpul show-ului a celui mai mare ecran LED din lume.

Unde va avea loc UNTOLD Dubai 2024

UNTOLD Dubai promite să revoluționeze divertismentul și să se impună ca noua imagine reprezentativă a acestui oraș remarcabil. Festivalul, primul de acest gen în Orientul Mijlociu, va transforma Expo City Dubai, locul unde va avea loc evenimentul, într-o experiență complet captivantă și inovatoare, care va aprinde toate simțurile participanților.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?

Renumitul Expo City din Dubai va servi drept fundal cultural pentru UNTOLD Dubai, oferind participanților la festival o experiență care reflectă inima și sufletul orașului.

Atunci când combini Dubai – punctul central al celei mai mari destinații turistice din lume – cu Dubai Expo City – atracția care a înregistrat peste 30 de milioane de vizite în cele șase luni de la deschidere și Festivalul UNTOLD, nu poate rezulta decât un singur lucru: cea mai epică experiență la un festival, transmit organizatorii.

UNTOLD pregătește și un video special care va fi disponibil din vara aceasta, pentru a oferi imagini în avanpremieră cu tot ceea ce urmează să experimenteze participanții la festival, iar anumite secvențe sunt filmate chiar în deșert.

Citește și

Acuzații de rasism la adresa lui Donald Trump Jr. Fiul fostului președinte american i-ar fi jignit pe mexicani și pe oamenii de culoare

Liviu Dragnea, de la gătit la opinii politice. În ultimul episod al emisiunii „Bucătăria de acasă”, fostul lider PSD face o analiză sarcastică a rocadei guvernamentale

Citroen va lansa o mașină electrică de buget. Prețul „rezonabil” anunțat de producător