• Organizatorii festivalului Untold au anunțat programul pe zile și au pus în vânzare primele bilete.
  • Pe 6 august, Armin van Buuren va urca pe scenă, promițând o experiență de neuitat.
  • Joi, 3 august, fanii vor avea ocazia să îi vadă în premieră în România pe Eva Max și Bebe Rexha, alături Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Organizatorii festivalului Untold au anunțat programul pe zile și au pus în vânzare primele bilete. Pe 6 august, Armin van Buuren va urca pe scenă, promițând o experiență de neuitat. Untold te așteaptă în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

Joi, 3 august, vei avea avea ocazia să îi vezi în premieră în România pe Eva Max și Bebe Rexha, alături Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, festivalul pregătește încă o zi de distracție pentru participanți, cu un concert al trupei de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cel mai popular DJ al lumii, Martin Garrix, va urca pe scenă sâmbătă, 5 august, alături de Eric Prydz. Cei doi vor fi headline-arii zilei de sâmbătă, alături de French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

David Guetta, unul dintre cei mai influenți DJ-i ai muzicii dance din ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului Untold. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand completează line-up-ul pentru ziua de duminică.

Scena Galaxy, „casa” muzicii techno a festivalului Untold, este pregătită pentru cei mai mari artiști din cultura underground. Iată line-up-ul pe zile:

Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee.

Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku.

Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul Untold va avea loc luni, 29 mai, începând cu ora 12:00, cu prețul de 69 de Euro + Taxe.

Citește și: