• Bebe Rexha, French Montana, Ava Max și Eric Prydz vor păși pentru prima dată în România, pe scena UNTOLD din Cluj-Napoca.
  • În line-up-ul ediției cu numărul opt se numără și FERG, Years & Years, Alok, WizTheMc, Zhu, Topic, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Tujamo și Thievery Corporation.
  • Untold Festival se desfășoară și în acest an, tot la Cluj-Napoca, în perioada 3-6 august

Untold Festival, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa, va avea loc din nou în acest an la Cluj-Napoca, în perioada 3-6 august. Organizatorii au anunțat că ediția din 2023 va fi una specială, cu o serie de artiști în premieră la festival.

Bebe Rexha, French Montana, Ava Max și Eric Prydz vor păși pentru prima dată în România, la UNTOLD. În line-up-ul celei de-a optea ediție se numără și FERG, Years & Years, Alok, WizTheMc, Zhu, Topic, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Tujamo și Thievery Corporation.

Cine sunt vedetele care urcă pe scena UNTOLD 2023?

Beta „Bebe” Rexha s-a făcut cunoscută în 2015, cu primul său single, I Can’t Stop Drinking About You”, care a ajuns în top 30 în clasamentul Billboard Pop Songs. A continuat cu hit-uri, precum Meant to Be”, I’m a Mess”, In The Name of Love” și Me, Myself & I”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

A colaborat cu artiști de renume, precum David Guetta, Eminem, Rihanna, Selena Gomez și Rita Ora.

În prezent, Bebe Rexha este recunoscută ca fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate voci din industria muzicală, la nivel mondial.

Foto: Instagram/untoldfestival

Ava Max a cunoscut succesul în 2018, după lansarea piesei hit, Sweet but Psycho”. Piesa a devenit un hit internațional și a ajuns pe primul loc în clasamentele din mai mult de 20 de țări, incluzând Marea Britanie, Germania și Australia. Kings & Queens”, Who’s Laughing Now” și My Head & My Heart” fac de asemenea parte din repertoriul său.

Foto: Instagram/untoldfestival

French Montana și-a început cariera de rapper muzical în 2002, dar a devenit cunoscut la nivel internațional abia în 2012, când a semnat un contract cu casa de discuri Bad Boy Records. Tot în 2012, piesa sa, Pop That” a devenit virală și a ajuns pe locul 36 în topul Billboard Hot 100. Cântărețul este cunoscut pentru colaborările sale cu artiști de top precum Drake, Cardi B, Post Malone, The Weeknd și Jay-Z.

Foto: Instagram/untoldfestival

Eric Prydz este un DJ și producător de muzică electronică, cunoscut pentru piesa sa de debut „Call on Me”, care a devenit un succes comercial la nivel mondial și a ajuns pe primul loc în topurile din multe țări, în 2004. De-a lungul carierei sale muzicale, a lansat melodii, precum Proper Education”, Pjanoo”, Every Day” și Liberate”.

Foto: Instagram/untoldfestival

Citește și: