• Beyonce a început turneul mondial „Renaissance” cu o prestație futuristă și ambițioasă, în care a inclus pyrotechnics, roboți gigantici și piesa de rezistență, un cal strălucitor de metal, pe care a performat.
  • Aceasta este primul ei turneu solo în aproape 7 ani și vine în sprijinul celui de-al șaptelea album solo al artistei, „Renaissance”, lansat anul acesta.
  • Spectacolul a inclus toate cele 16 cântece de pe noul album al lui Beyonce, precum și alte hit-uri din catalogul extins al artistei, iar coregrafia queer, black și trans inspirată din albumul său a fost la fel de impresionantă precum prestația sa vocală.

Beyoncé a deschis turneul său mondial, intitulat „Renaissance World Tour”, la Stockholm, în Suedia, cu un spectacol plin de futurism. Potrivit CBS News, vedeta a surprins publicul cu un set de design amplu, care a inclus artificii, băi cu disco, roboți gigantici și chiar un tanc strălucitor, pe care artista a urcat în timp ce cânta.

Turneul, care este susținut de cel de-al șaptelea album solo al lui Beyonce, „Renaissance”reprezintă prima sa apariție solo din ultimii 7 ani. Ieri seară, Beyonce a interpretat pentru prima dată live, toate cele 16 piese de pe albumul „Renaissance”.

Îmbrăcată într-un costum strălucitor, inspirat din colecția Loewe toamna 2022, Beyonce a impresionat publicul cu o coregrafie unică, cu teme queer, black și trans, care au evocat mesajele albumului său cel mai recent. Queen B. a încins scena, împreună cu echipa sa de dansatori, care au fost echipați cu peruci blonde și body-uri argintii cu paiete.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cântăreața a închis seara cu piesa „Summer Renaissance”, în timp ce stătea așezată pe un cal strălucitor din metal, evocând coperta albumului, pentru ca mai apoi să fie ridicată deasupra mulțimii, într-o ploaie de confetti.

Citește și: