• Angelina, în vârstă de 11 ani, din Dudley, în West Midlands, a deschis spectacolul alături de Josh, în vârstă de 10 ani, din orașul gazdă Liverpool.
  • Marea Britanie organizează evenimentul în numele Ucrainei, după ce organizatorii au decis că acesta nu poate avea loc în țara câștigătoare de anul trecut din cauza războiului în curs.
  • Marți seară, suedeza Loreen, care a mai câștigat în 2012, s-a calificat în finală, consolidându-și poziția de favorită din acest an.

O tânără pe jumătate ucraineancă, care a jucat un rol cheie în prima semifinală Eurovision, a declarat că s-a simțit „atât de bine” să reprezinte o parte a culturii sale. Angelina, în vârstă de 11 ani, din Dudley, în West Midlands, a deschis spectacolul alături de Josh, în vârstă de 10 ani, din orașul gazdă Liverpool, scrie BBC.

Marea Britanie organizează evenimentul în numele Ucrainei, după ce organizatorii au decis că acesta nu poate avea loc în țara câștigătoare de anul trecut din cauza războiului în curs.

Angelina a declarat că s-a bucurat să întâlnească oameni din Ucraina. Ea a adăugat: „Mă simt atât de bine primită și toți sunt atât de drăguți și este o onoare pentru mine să reprezint Ucraina.”

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

„Chiar dacă sunt în război, vor avea acel sentiment de speranță că încă mai există cineva care să îi reprezinte.” Angelina a spus că prietenii ei vor fi „atât de încântați pentru mine” și că deja primește mesaje. „Eram cam emoționată”, a spus ea.

Marți seară, suedeza Loreen, care a mai câștigat în 2012, s-a calificat în finală, consolidându-și poziția de favorită din acest an.

Citește și: