• Lilly Collins a rămas fără verighetă, după o vizită la spa, la un hotel de lux de la Hollywood
  • Protagonistei serialului „Emily in Paris” i-a fost furat inelul de logodnă, care valora aproximativ 100.000 de dolari
  • Actrița Lilly Collins și-a anunțat logodna cu scenaristul și regizorul Charlie McDowell, în septembrie 2020, în cadrul unei postări pe Instagram

Protagonista serialului de amploare de pe Netflix, „Emily in Paris” s-a trezit fără inelul său de logodnă, estimat la 100.000 de dolari, după ce a mers la spa, într-un un hotel de lux de la Hollywood. Potrivit Daily Mail, actrița și-ar fi lăsat bijuteria într-un dulap electronic, destinat depozitării lucrurilor personale, însă, la plecare, nu l-a mai găsit.

Inelul de logodnă, un diamant impresionant montat pe un bandaj subțire de aur roz are o importantă valoare sentimentală pentru actriță și pentru logodnicul ei, regizorul Charlie McDowell. Potrivit surselor apropiate cuplului, inelul a fost proiectat special pentru ei și a fost făcut de un bijutier de top.

Collins a raportat imediat furtul personalului hotelului, care a alertat poliția. Momentan, ancheta este în desfășurare, iar autoritățile încearcă să găsească infractorii, întrucât nu au fost sesizate urme de intrare forțată.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Lily Collins și-a anunțat logodna cu Charlie McDowell în septembrie 2020

Actrița în vârstă de 34 de ani și-a anunțat logodna cu scenaristul și regizorul Charlie McDowell pe Instagram în septembrie 2020, postând două fotografii, alături de partenerul său și un prim-plan al inelului ei unic: un diamant tăiat în formă de trandafir cu montură în formă de luneta și o bandă subțire din aur.

„Te-am așteptat toată viața mea și abia aștept să ne petrecem viața împreună…”, a fost declarația de dragoste pe care Collins i-a făcut-o logodnicului său pe Instagram.

McDowell a împărtășit, de asemenea, vestea emoționantă pe propria pagină de Instagram, alături de o fotografie zâmbitoare cu noua sa logodnică arătându-și inelul: „Într-o perioadă de incertitudine și întuneric, mi-ai luminat viața. Voi prețui pentru totdeauna aventura mea cu tine.”, a scris acesta.

Citește și: