• Candidatul la președinția Turciei, Muharrem Ince, a declarat că se retrage din alegerile de duminică, invocând calomnii și critici puternice.
  • Ince a fost unul dintre cei patru candidați la alegerile prezidențiale, dar, în condițiile în care sondajele îl situau în jurul a 2% din voturi, bărbatul în vârstă de 59 de ani nu a fost niciodată un concurent adevărat.
  • ,,Îmi retrag candidatura. Fac acest lucru pentru țara mea”. , a declarat Ince.

Unul dintre cei patru candidați la alegerile prezidențiale planificate pentru 14 mai în Turcia, Muharrem Ince, a anunțat joi, cu trei zile înainte de scrutin, că își retrage candidatura, invocând calomnii și critici puternice, scrie presa internațională.

,,Îmi retrag candidatura. Fac acest lucru pentru țara mea”. , a anunţat într-o conferinţă de presă liderul Partidului Memleket (Patrie), care era creditat cu 2,4% dintre intenţiile vot în ultimele sondaje.

Ince a mai spus că se retrage pentru ca coaliția mixtă de opoziție Masa celor șase să nu-l poată învinovăți în cazul în care candidatul său, Kemal Kilicdaroglu, va pierde. Un sondaj recent arăta că Kilicdaroglu avea un avans de cinci puncte față de președintele Recep Tayyip Erdogan.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Citește și

O femeie în vârstă de 102 ani plănuiește să mai trăiască cel puțin încă zece ani. Care este rutina zilnică

„Spirală continuă de boală”. Tori Spelling și copiii ei părăsesc locuința după ce a fost descoperită o infecție cu „mucegai extrem”

Un influencer a creat o versiune proprie a unui chatbot bazat pe inteligență artificială. Poate fi prietena ta dacă plătești un dolar pe minut