• Actrița s-a internat la urgențe.
  • Familia ei continuă să se îmbolnăvească cu infecții una după alta.
  • Spelling și familia ei au suferic inclusiv de infecții respiratorii

Tori Spelling își va părăsi locuința după ce în casa ei a fost descoperită o infecție cu mucegai extrem”, care a dus la o spirală continuă de boală” pentru familia ei, scrie People. Miercuri, actrița a împărtășit pe Instagram că ea și copiii ei au apelat la un serviciu de urgență după ce au început a se îmbolnăvi, doar pentru a se face bine și a se îmbolnăvi din nou”.

Să vorbim despre MOLD…” a scris Spelling, în vârstă de 49 de ani, alături de fotografii în care apar copiii ei la urgențe. Iată-ne din nou la Urgent Care. Suntem cu toții în această spirală continuă de boală de luni de zile. Bolnavi. Să ne însănătoșim. Să ne îmbolnăvim din nou. Obișnuiam să ne gândim… ei bine, asta se întâmplă când ai copii mici la școală. Pur și simplu aduc în mod continuu bolile acasă”, a început legenda ei.

Aceasta continuă: Dar, când se ajunge la punctul în care sunt bolnavi acasă mai mult decât la școală, a trebuit să reevaluăm ce se întâmplă. Copiii vor fi copii, dar când îi ai pe cei mai mici (10 și 6 ani) atât de bolnavi încât dorm toată ziua și spun că se simt amețiți chiar și în picioare, am știut că se întâmplă ceva mai grav”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Intră în inspecție de mucegai!, a scris Spelling, explicând că inspectorii au descoperit mucegai extrem în casa noastră” și că toate piesele au început să cadă la locul lor”.

Spelling este curioasă daca s-au confruntat și alții cu această problemă

Aceasta și-a întrebat, de asemenea, urmăritorii dacă cineva a experimentat infecția cu mucegai înainte de a descrie experiența chinuitoare. Te tot îmbolnăvești, o infecție după alta”, a explicat ea. Infecții respiratorii. Simptome extreme asemănătoare alergiilor, de asemenea, și, ca și în cazul sărmanului meu Finn, erupții cutanate”.

Spelling a mai scris: În timp ce stăm astăzi aici, la Urgent Care urmărind pe toată lumea care primește tampoane și Finn cu Streptococul în gât și febră mare. Acum știm că atunci când casa a fost etichetată ca fiind un pericol pentru sănătate și nu este capabilă să trăiască, acea formulare a fost adevărată. Acum înțelegem”

Spelling a mai împărtășit: Este greu să dezrădăcinezi o familie mare, mai ales în mijlocul tuturor care se simt atât de bolnavi și în pat. Dar, acum vom părăsi casa cât mai curând posibil”.

Unde va sta actrița

Aceasta va căuta „un airbnb sau un hotel până când vom putea înțelege măcar ce să facem”. Referitor la planurile ei de viitor, Spelling a descris că suntem doar chiriași, așa că se pare că și mutatul este în viitorul nostru eminent. Recunoscători că avem asigurare pentru chiriași. Am fi pierduți cum să abordăm asta fără”.

Aceasta nu este prima dată când Spelling a împărtășit public o actualizare de sănătate. După ce a fost văzută cu un plasture de ochi în aprilie, ea a apărut la un podcast, unde a detaliat cum a dezvoltat un ulcer la ochiul stâng, cauzând necesitatea noului accesoriu.

„Este vina mea. Eu mi-am făcut asta”, a explicat Spelling coprezentatoarei și fostei colege de platou Jennie Garth. „Am lentile de contact, dar le port zilnic. Așa că, la sfârșitul zilei, pot să găsesc toate scuzele pe care le vreau. Nu le scot. Dorm cu ele. Nu este sănătos și ar trebui să le schimbi.”

Citește și: