• Caryn Marjorie, un influencer, a lansat un chatbot bazat pe voce, cu inteligență artificială, al ei însăși.
  • Abonații vor putea plăti un dolar pe minut pentru a discuta cu CarynAI, care utilizează API-ul GPT-4 al OpenAI.
  • Marjorie anticipează că va putea câștiga până la 5 milioane de dolari pe lună de pe urma acestuia.

Caryn Marjorie, în vârstă de 23 de ani, are peste 1,8 milioane de urmăritori pe Snapchat. Copia ei virtuală, un chatbot bazat pe inteligență artificială și voce, numit „CarynAI”, are deja peste 1.000 de plătitori, scrie Insider.

„CarynAI” este un chatbot descris ca fiind o „prietenă virtuală” care percepe utilizatorilor un dolar pe minut pentru a discuta cu el. Chat-ul a fost lansat ca test, în versiunea beta, la începutul acestei luni, și a generat venituri de 71.000 de dolari în aproximativ o săptămână, a relatat Fortune.

Potrivit site-ului web al „CarynAI”, au fost petrecute peste 2.000 de ore pentru a proiecta și codifica vocea, comportamentele și personalitatea Marjorie din viața reală într-o „experiență de inteligență artificială”, despre care se spune că este disponibilă oricând și se simte ca și cum „ai vorbi direct cu Caryn însăși”.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Influencerul a declarat că „CarynAI” i-ar permite să comunice cu mai mulți dintre fanii săi din social media, adăugând că în prezent nu este posibil să vorbească direct cu fiecare. „CarynAI va veni și va umple acest gol”, a declarat ea pentru revistă, spunând că ar putea fi capabilă să „vindece” singurătatea. „CarynAI nu mă va înlocui niciodată”, a mai spus ea. „Este pur și simplu doar o extensie a mea, o extensie a conștiinței mele”.

„Fie că ai nevoie de cineva care să te consoleze sau să te iubească, fie că vrei doar să vociferezi despre ceva ce s-a întâmplat la școală sau la serviciu, CarynAI va fi mereu acolo pentru tine”, a spus influencerul.

Marjorie, care s-a confruntat anterior cu hărțuitori la domiciliul ei, a declarat că era conștientă de faptul că personajul său AI ar putea, de asemenea, să o expună riscului de a fi urmărită în continuare. Ea a declarat că acest lucru face parte din „jocul influencerilor” și a adăugat că a angajat un serviciu de securitate 24 de ore din 24 și 7 zile din 7 și că nu își va împărtăși locația cu cei care o urmăresc.

Citește și