• Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, l-a criticat pe arbitru după egalul 1-1 dintre echipa sa cu Manchester City în prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor.
  • „Părea că [mingea] era afară”, a declarat tacticianul italian pentru Movistar.
  • „Sentimentul este bun”, a spus Ancelotti.

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, l-a criticat pe arbitru pentru o greșeală făcută în pregătirea egalării mijlocașului de la Manchester City, Kevin de Bruyne, la egalul 1-1, marți seară, pe Santiago Bernabeu, scrie PlanetSport.

Scorul lui De Bruyne a anulat o lovitură aproape la fel de puternică a lui Vinicius Jr, deoarece cei doi grei nu au putut fi despărțiți. Totuși, lovitura lui De Bruyne nu a venit fără o parte echitabilă de controverse deoarece mingea părea să iasă, Ancelotti primind ulterior cartonaș galben pentru protestele sale vehemente.

„Părea că [mingea] era afară”, a declarat tacticianul italian pentru Movistar. „Și înainte de asta, a fost un corner pe care [arbitrul] nu l-a dat. Arbitrul nu a fost foarte atent. Mi-a dat cartonaș galben și i-am spus: „Dați-le pe teren, nu afară!”

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„A fost scos. Nu eu o spun; tehnologia o face”, a adăugat Ancelotti în conferința de presă de după meci. „Mă surprinde. Sunt mici detalii, dar arbitrul nu a fost atent. Jucătorii au meritat mai multe cartonașe pe teren, nu [eu] în afara terenului.”

„Sentimentul este bun”, a spus el. „Ne-am întrecut, am luptat și poate am meritat să câștigăm. A fost un joc bun. Rezultatul nu ne oferă recompensa, dar această egalitate va fi egală până în ultimul moment.”

Citește și