• Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, l-a criticat pe arbitru după egalul 1-1 dintre echipa sa cu Manchester City în prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor.
  • „Părea că [mingea] era afară”, a declarat tacticianul italian pentru Movistar.
  • „Sentimentul este bun”, a spus Ancelotti.

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, l-a criticat pe arbitru pentru o greșeală făcută în pregătirea egalării mijlocașului de la Manchester City, Kevin de Bruyne, la egalul 1-1, marți seară, pe Santiago Bernabeu, scrie PlanetSport.

Scorul lui De Bruyne a anulat o lovitură aproape la fel de puternică a lui Vinicius Jr, deoarece cei doi grei nu au putut fi despărțiți. Totuși, lovitura lui De Bruyne nu a venit fără o parte echitabilă de controverse deoarece mingea părea să iasă, Ancelotti primind ulterior cartonaș galben pentru protestele sale vehemente.

„Părea că [mingea] era afară”, a declarat tacticianul italian pentru Movistar. „Și înainte de asta, a fost un corner pe care [arbitrul] nu l-a dat. Arbitrul nu a fost foarte atent. Mi-a dat cartonaș galben și i-am spus: „Dați-le pe teren, nu afară!”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„A fost scos. Nu eu o spun; tehnologia o face”, a adăugat Ancelotti în conferința de presă de după meci. „Mă surprinde. Sunt mici detalii, dar arbitrul nu a fost atent. Jucătorii au meritat mai multe cartonașe pe teren, nu [eu] în afara terenului.”

„Sentimentul este bun”, a spus el. „Ne-am întrecut, am luptat și poate am meritat să câștigăm. A fost un joc bun. Rezultatul nu ne oferă recompensa, dar această egalitate va fi egală până în ultimul moment.”

Citește și