- Cererea pentru vile a crescut cu 50% faţă de perioada de dinaintea pandemiei.
- Cu aceeaşi bani îţi poţi cumpăra o vilă sau un apartament cu 3 camere.
- 600 de vile au fost construite într-un cartier din nordul Bucureştiului la cererea mare a clienţilor.
De frica noului val de COVID-19, românii devin mai precuţi şi caută să se mute la casă.
Advertisment
Ana a locuit până acum într-un apartament cu două camere din Bucureşti şi s-a gândit că e mai eficient să se mute la casă într-un cartier din nordul Capitalei, unde are mai multă libertate.
Acolo s-au construit, pe lângă imobilele deja existente unde locuiesc 10 mii de oameni, alte 600 de vile dintre care peste 50% sunt deja contractate.
Recomandări
În plus, locuitorii nu mai duc dorul litoralului, pentru că beneficiază de piscină.
Preţurile unui imobil în această zonă variază între 97 şi 120 de mii de euro. Iar dacă ai deja un apartament, dezvoltatorul imobiliar se ocupă de vânzarea lui pentru tine, cât timp tu te muţi la vilă.
Ce spun clienții și dezvoltatorii imobiliari
„Beneficiez şi de grădină, am acces la piscină oricând vreau eu, am două locuri de parcare. Am puţin spaţiu şi pentru căţelul meu. Anul viitor, chiar intenţionăm să ne mărim şi familia”, spune Ana Bădescu, clientă.
„Am ales să accelerăm ritmul construcţiei acestor vile pentru că am înregistrat o cerere foarte mare pentru acest produs, mai ales în contextul crizei sanitare. Noi ne adaptăm cumva cererii.
Oricine doreşte să-şi vândă un apartament în Bucureşti şi doreşte să se mute aici, noi ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă vânzarea acelui apartament”, a explicat Voicu Gabriel, dezvoltator imobiliare.
„Când sună sau sunt interesaţi să-şi achiziţioneze un imobil întreabă dacă avem la parter cu grădină”, a mărturisit Larisa Uruc, broker imobiliar.
- Hamas refuză propunerea Egiptului de încetare a focului și eliberare de ostatici. Qatar a venit cu o altă ofertă de pace
- FBI, ODNI și CISA au emis un avertisment comun despre operațiunile Rusiei menite să submineze încrederea în alegerile americane
- Ce ar însemna o președinție Trump pentru războaiele globale și securitatea europeană? Ucraina și Israel sunt principalele subiecte
- Ion Cristoiu, despre alegerile din SUA: Trebuie să ne aşteptăm că nici Trump, nici Kamala nu vor accepta înfrângerea
- Ion Cristoiu: Alegerile din R. Moldova ţin de bătălia geopolitică. Au fost un test şi ruşii şi-au dat seama că Maia Sandu nu are sprijin popular
Partenerii noștri