• Bucureștiul se află pe locul 13 în acest top.
  • Orașele din acest clasament au fost evaluate pe o scară de la 0 la 10.
  • Lyon, al treilea cel mai mare oraș din Franța și un important centru universitar, se clasează pe locul al cincilea.

Parisul a fost desemnat cel mai bun oraș pentru a începe o nouă afacere, urmat îndeaproape de Madrid și Barcelona, într-un nou raport realizat de compania de către The Knowledge Academy din Marea Britanie. Bucureștiul se află pe locul 13 în acest top, înaintea unor orașe ca Manchester, Geneva, Viena, Bruxelles sau chiar Roma.

Orașele din acest clasament au fost evaluate pe o scară de la 0 la 10, acestea fiind judecate în funcție de numărul de spații de birouri disponibile, de prețurile de închiriere, de proximitatea universităților de top, de viteza internetului (Mbps) și altele. Cu toate acestea, raportul nu a luat în considerare contextul de reglementare, birocrația sau fiscalitatea.

Conform raportului, Parisul, care găzduiește unele dintre cele mai prestigioase universități și centre de afaceri din Europa, beneficiază de „sprijin guvernamental și un ecosistem de afaceri bine dezvoltat”. Lyon, al treilea cel mai mare oraș din Franța și un important centru universitar, se clasează pe locul al cincilea în topul celor mai bune locuri pentru a începe o afacere, beneficiind de una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
SPOVEDANIE CU A.I.

Citește și