• În jur de 3.700 de ingineri termină licența anual la Universitatea Politehnica din București.
  • Universitatea Politehnica din București găzduiește PoliJOBS între 15-16 noiembrie.
  • PoliJOBS este cel mai mare târg de joburi din domeniul tehnic din acest an.

Universitatea POLITEHNICA din capitală găzduiește astăzi și mâine cel mai mare târg de joburi din domeniul tehnic din acest an. Evenimentul conectează studenții cu peste 80 de companii și locuri de muncă tehnice. PoliJOBS este un eveniment de referință pentru tinerii studenți, ingineri și piața muncii din România.

Evenimentul prezintă burse, internshipuri și joburi, atât pentru începători, cât și seniori. Târgul include și sesiuni de networking cu experți din domeniul tehnic PoliJOBS ajută și conectează studenții cu peste 80 de companii și sute de oferte de locuri de muncă în specializările tehnice.

„600.000 de ingineri, acesta este deficitul din România și asta argumentează și că mesajul nostru este că profesiile tehnice rămân în topul solicitărilor din partea angajatorilor atât români, cât și străini. La evenimentul din acest an, la PoliJOBS, ediția cu numărul șase, avem peste 80 de companii care vin din toate domeniile. Universitatea are 15 facultăți, deci sunt sute de domenii, de specializări, iar în acest moment avem deschise 800 de poziții pe care sperăm să le ocupăm”, a declarat Mara Elena Maer, PR. UPB, la Aleph News.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și