• FedEx își va regândi politica internă de interzicere a telefonului în timpul programului
  • Acest anunț vine după ce la o locație a companiei din SUA au fost împușcați opt oameni
  • Angajații nu s-au putut anunța între ei de pericolul din apropiere, iar rudele erau foarte îngrijorate când au văzut știrea

Un reprezentant al gigantul american de curierat, FedEx, a declarat că își vor regândi politica internă de interzicere a telefonului în timpul programului, relatează Business Insider.

Acest anunț vine după ce la o locație a companiei din Indianapolis, din statul american Indiana, a avut loc un incident nefericit. Mai mulți oameni au fost împușcați, iar poliția a raportat cel puțin opt persoane decedate în urma atacului.

Rudele angajaților au raportat pe rețelele sociale faptul că nu au putut lua legătura cu cei dragi și au fost îngrijorați când au aflat de incident. Din cauza faptului că niciun angajat nu avea un telefon la el, autoritățile au strâns toate rudele angajaților într-un singur loc.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
TAYLOR SWIFT BATE RECORDURILE SPOTIFY
TIKTOK AR PUTEA FI INTERZIS ÎN SUA PÂNĂ ÎN 2025
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT

Astfel, angajații nu s-au putut anunța între ei de pericolul din apropiere, iar rudele erau foarte îngrijorate când au văzut știrea. S-a creat astfel o tensiune, de parcă nu știau dacă se întorc din război, dacă li s-a întâmplat ceva sau dacă au nevoie de ajutor.

Heather Wilson, un oficial al companiei FedEx, a spus: „Preocuparea noastră în acest moment este sănătatea membrilor echipei și să colaborăm cu anchetatorii.”

Compania se gândește acum să „reevalueze” această politică. Angajații nu au voie cu telefonul personal în timpul orarului de muncă, iar rezultatul ar putea fi chiar renunțarea la această normă internă.