• Karen Woods este o autoare de best-seller în vârstă de 53 de ani, care își împărtășește povestea de viață.
  • Karen a învățat să citească și să scrie abia la 39 de ani, după ce a participat la un curs de alfabetizare pentru adulți în timp ce lucra ca femeie de serviciu.
  • Karen este acum recunoscută ca fiind Regina crimei din Manchester”, cu 27 de romane publicate și contracte de carte semnate cu HarperNorth.

Karen Woods, o autoare de best-seller în vârstă de 53 de ani, își împărtășește povestea de viață pentru a inspira și încuraja femeile de peste 40 de ani să își urmeze visurile.

Ea a avut un start dificil în viață, părăsind școala la vârsta de 15 ani, dar a avut curajul să își urmeze pasiunea pentru scris și a învățat să citească și să scrie abia la 39 de ani. Această realizare a dus la publicarea cărților ei de succes și este un exemplu inspirațional pentru toți cei care se luptă cu provocări în viață.

Karen a realizat că are un talent pentru scris abia după ce a participat la un curs de alfabetizare pentru adulți la vârsta de 39 de ani, în timp ce lucra ca femeie de serviciu. În prezent, ea este recunoscută ca fiind Regina crimei din Manchester”, cu 27 de romane publicate și dorește să reprezinte oamenii cu trecut tulbure. Crescută într-un cartier social și având o copilărie dificilă din cauza divorțului părinților la o vârstă fragedă, Karen a semnat contracte de carte cu editorul HarperNorth și a apărut în emisiuni TV precum Loose Women și The One Show. Pentru ea, lectura și scrisul i-au schimbat viața și acum dorește să inspire și să ajute alți oameni să își depășească obstacolele și să își urmeze visurile, scrie The Mirror.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Karen Woods îi încurajează pe oameni să nu folosească scuzele pentru a-și justifica lipsa de acțiune și să aibă încredere în ei înșiși pentru a-și urmări visurile. Ea se identifică cu cei care au avut un start dificil în viață și dorește să inspire femeile care cred că nu pot realiza ce își doresc din cauza copiilor lor. Cu toate acestea, Karen crede că nimic nu este imposibil dacă crezi în tine și în prezent, ea a publicat deja 27 de romane, demonstrând că visul ei nu se oprește niciodată.

Scriu cărți reale și probleme reale și am fost numită Regina crimei din Manchester”. Întotdeauna mi-am dorit să port o coroană.”

Karen a părăsit școala la 15 ani când a rămas însărcinată

Karen a părăsit școala la 15 ani când a rămas însărcinată și a născut în mod tragic un copil născut mort la șapte luni. Când a părăsit învățământul, nu învățase să citească sau să scrie, deoarece avea probleme de concentrare și chiulea în mod regulat de la școală împreună cu alți elevi.

Când lucram ca femeie de serviciu și am fost promovată, am dormit foarte mult gândindu-mă că vor afla că nu știu să scriu sau să citesc. Am crezut că pot să mă descurc, dar m-au trimis la un curs de alfabetizare a adulților și, pe măsură ce lecțiile au continuat, am început să mă interesez. Odată ce am primit certificatul în mână, mi-am dat seama că totul era posibil – puteam să citesc și să scriu și eram la fel ca toți ceilalț”, a spus Karen.

Karen a adăugat: Am scris Broken Youth de mână și a trebuit să o bat la mașină – mi-a luat ore întregi, dar am reușit. M-am dus la un ziar local care a publicat-o în segmente, iar apoi am primit un telefon de la Empire Publications – le-a plăcut foarte mult. Când a apărut prima dată cartea, stăteam și o țineam în mână și mă gândeam la faptul că era o poveste scrisă de mine. De-a lungul anilor am ajuns să scriu 20 de romane pentru Empire Publications – Broken Youth și Grow Wars au fost best-seller-uri pe Amazon. Am trimis o cerere la HarperNorth în 2020 și mi-au oferit un contract pentru două cărți – a fost prima dată când cărțile mele au ajuns în Asda și în alte supermarketuri. Acum, am avut trei contracte de două cărți cu ei, sunt un ambasador pentru Adult Learning și patron al Read Easy. Am scris și regizat șase spectacole cu casa închisă la Lowry Theatre și Middleton Arena. Scriu ca un hobby – încă mai fac curățenie și tot ceea ce face o mamă. Tocmai am semnat un contract de carte, așa că probabil primesc 4.000 de lire sterline la fiecare șase luni – nu este nimic important în acest moment. Lucrez, de asemenea, într-o școală, îmi place să lucrez cu copiii care nu sunt într-o școală obișnuită, mă văd în fiecare dintre ei. Țin discursuri inspiraționale în închisori – Northern Girls Love Gravy este mereu rezervată în închisoare, iar deținuții spun ca lucrările mele le amintesc de casă. Vreau să inspir femeile de peste 40 de ani să își urmărească visele – nu este niciodată prea târziu.”

Citește și