• Halle Berry a creat un val pe Instagram după ce a postat două selfie-uri cu ea din baie.
  • Halle Berry l-a înlocuit pe Will Smith la Premiile Oscar.
  • Berry are o relație cu Van Hunt de trei ani, recunoscând recent că și-ar fi dorit să-l fi cunoscut mai devreme.

Halle Berry, în vârstă de 56 de ani, și-a surprins fanii cu un selfie făcut în oglinda din baie, în care apare dezbrăcată complet.

Postarea a fost făcută pe contul ei de Instagram și a stârnit multe reacții din partea comunității online, scrie Daily Mail.

Deși imaginea o înfățișează pe actriță în ipostaze provocatoare, modestia ei este păstrată prin intermediul telefonului mobil și a aburilor din baie, care acoperă majoritatea corpului ei.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Halle Berry a renunțat la machiaj și a ales să își lase buclele naturale să cadă liber pe față, îmbrățișându-și astfel frumusețea atemporală.

În cea de-a doua imagine, ea își expune cu încredere trupul cu atuurile ample, acoperindu-l doar cu brațele și reflectându-se în oglinda aburindă.

Fanii ei au dat buzna în secțiunea de comentarii pentru a-i exprima aprecierea pentru aspectul său de invidiat și pentru postarea curajoasă.

Halle Berry a primit o mulțime de complimente

Halle Berry a postat pozele pe Instagram în fața celor 8,2 milioane de urmăritori ai săi, menționând ,,Hump day self-love” . Mulți utilizatori de social media au lăudat-o pentru postarea ei, comentând rapid: ,,Ești o femeie frumoasă” .

Halle Berry nu a ezitat niciodată să își arate silueta impresionantă și a distribuit un videoclip îndrăzneț pe Instagram înainte de ceremonia premiilor Oscar. În video, ea s-a afișat într-o ținută riscantă și a adăugat o descriere care suna astfel: ,,Ghiciți cine va merge mâine la bal” .

Halle Berry l-a înlocuit pe Will Smith la Premiile Oscar și a prezentat premiile pentru cel mai bun actor și cea mai bună actriță împreună cu Jessica Chastain. Brendan Fraser a câștigat premiul pentru cel mai bun actor, iar Michelle Yeoh a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță, devenind a doua persoană de culoare care a câștigat Oscarul în această categorie.

Halle Berry are doi copii din relații anterioare

Halle Berry este mama unei fiice de 14 ani și a unui băiat de nouă ani. Halle și Gabriel Aubry au avut-o pe fiica lor Nahla în 2008, fostul cuplu despărțindu-se în 2010. În octombrie 2013, Halle l-a născut pe fiul ei Maceo-Robert Martinez, în vârstă de opt ani. Maceo este singurul ei copil din căsătoria cu Olivier Martinez, în vârstă de 55 de ani, de care a divorțat în 2015.

Halle Berry se iubește cu Van Hunt

Halle Berry are o relație cu Van Hunt de trei ani, recunoscând într-un interviu recent că și-ar fi dorit să-l fi cunoscut mai devreme. Ea a declarat pentru revista Women’s Health: ,,Mi-aș fi dorit să-l fi întâlnit mai devreme pentru a-l putea iubi mai mult timp. „

Citește și:

FOTO. De la bijuterii regale la palate decadente: Descoperirea celor mai valoroase 10 conace abandonate din lume

Un aeroport din Europa, sub presiunea guvernului pentru a reduce poluarea. Ce măsuri vor fi luate pentru a proteja mediul

Finlanda, cea mai fericită țară din lume, oferă excursii gratuite turiștilor pentru „a-i învăța ce e fericirea”