• Cântărețul de la Angels”, în vârstă de 48 de ani, a declarat că această construcție a fost gândită pentru că nu vrea să se mai întoarcă în Las Vegas pentru a concerta, deoarece visele lui sunt mari”.
  • Robbie lucrează, de asemenea, la un nou album, la un documentar Netflix și la filmul său biografic.
  • Acesta a dezvăluit proiectul său hotelier, după ce soția sa a criticat modul în care el nu este niciodată întrebat dacă se simte vinovat de faptul că își părăsește copiii pentru a-și urma cariera.

Cântărețul Robbie Williams a declarat că această construcție a fost gândită pentru că nu vrea să se mai întoarcă în Las Vegas pentru a concerta, deoarece visele lui sunt mari”.

Vorbind în cadrul podcastului Robbie Williams Rewind, el a spus: Nu am vrut să mă gândesc la asta. Nu cred că mă voi întoarce în Vegas. Dar, în prezent, îmi construiesc propriul hotel, astfel încât să pot susține propriile mele concerte în propriul meu hotel. Am relații cu oamenii datorită numelui meu și, dacă am o idee bună, ei mă vor sprijini. Așa că sunt foarte entuziasmat de acest lucru, pentru a vedea dacă pot realiza ceva remarcabil – iar ideea de hotel este una dintre ele. Este un lucru remarcabil de realizat și voi fi mândru de el când va fi gata.”

Robbie lucrează, de asemenea, la un nou album, la un documentar Netflix și la filmul său biografic. El a dezvăluit proiectul său hotelier după ce soția sa Ayda Field a criticat modul în care fostul star Take That – cu care îi are pe Teddy, de 10 ani, Charlie, de opt ani, Coco, de patru ani și Beau, de trei ani – nu este niciodată întrebat dacă se simte vinovat de faptul că își părăsește copiii pentru a-și urma cariera, dar ea și alte femei sunt mereu sub observație.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Ea a spus în podcastul ei Postcards from the Edge: „Este interesant cum îl văd pe Rob plecând să își facă meseria și nu cred că se gândește vreodată la asta ca la un gest egoist. Și este interesant ca femeie – și nu știu dacă asta se datorează a ceea ce am moștenit din punct de vedere cultural de la mamele noastre, de la societate și de la ceea ce se așteaptă de la noi – cum ne simțim vinovate atunci când urmărim ceva ce este al nostru. Când mă uit la Rob, îmi imaginez că mulți bărbați, nici ei nu simt că sunt egoiști. Am fost prezentă la interviurile lui și nu am auzit niciodată pe cineva spunându-i (lui Robbie): Te simți vinovat că ești departe de copii?” sau „Cine are grijă de copii cât timp ești pe drum?”