Soția lui Robbie Williams, Ayda Field: „Viața noastră sexuală este complet moartă”

Foto: Mediafax
  • Modelul american Ayda Field a declarat că viața ei sexuală cu cântărețul Robbie Williams, cu care s-a căsătorit în 2010, este „complet moartă”.
  • Din cauza stilului lor de viață ocupat de părinți și a sforăitului lui Robbie, Ayda a glumit că nu au timp pentru o viață sexuală.
  • Ea a adăugat în podcastul său Postcards from the Edge că soțul ei sforăie, ceea ce nu se întâmpla în trecut.

Ayda Field a declarat că viața ei sexuală cu soțul ei, Robbie Williams, este „complet moartă” și că nu-și mai amintește când au fost ultima dată în pat împreună. Modelul american, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit cu cântărețul Take That, în vârstă de 48 de ani, în 2010, iar cuplul îi are în comun pe Theodora Rose, în vârstă de 10 ani, Charlton Valentine, în vârstă de opt ani, Colette Josephine, în vârstă de patru ani, și Beau Benedict, în vârstă de doi ani.

Din cauza stilului lor de viață ocupat de părinți și a sforăitului lui Robbie, Ayda a glumit că nu au timp pentru o viață sexuală. Ea a spus că ar fi mai bine să doarmă în camere separate și să folosească patul pentru tenis de masă.

„De fapt, nu-mi amintesc ultima dată când m-am culcat cu Rob în același timp”, a dezvăluit Ayda. Vedeta a adăugat: „Chiar nu mai este nevoie să mergem la culcare la aceeași oră. Este doar un spațiu de lucru comun acum. Avem 4 copii.”

Ea a adăugat în podcastul său Postcards from the Edge că soțul ei sforăie, ceea ce nu se întâmpla în trecut. Ayda încerca să îl împingă sau să îl „lovească”, dar el se întorcea iarăși la sforăit.

„Am câteva prietene care îmi spun: Dormi în altă cameră”, a adăugat ea despre alternative. „Dar apoi mă gândesc: Doamne, atunci suntem oficial doar colegi de cameră. Am putea la fel de bine să fim frate și soră. Ca și cum, mă țin doar de un fir de ață cu acest loc de dormit comun. Nu mă refer la sex. În anii ’90, ceea ce mă interesa era sexul cu străinii, nu știam dacă aș putea renunța la asta.Îi spuneam aseară că este foarte special faptul că suntem în preajma multor oameni foarte arătoși, pe tot parcursul verii – și nu simt nici un dor de a mă apuca de chestii nefaste.”