• Tesla: Elon Musk a câștigat salariul de 56 de miliarde de dolari datorită votului acționarilor.
  • În ianuarie, un judecător din Delaware a anulat pachetul salarial, hotărând că Musk a influențat în mod negativ procesul de negociere.
  • Saga juridică despre salariul CEO-ului X creează incertitudini atât pentru Musk, cât și pentru Tesla, care are vânzări mai mici și concurența mai mare pe piață.

Salariul lui Musk crește, instanța îl contestă. Tesla susține în instanță că Elon Musk a câștigat salariul de 56 de miliarde de dolari datorită votului acționarilor, în ciuda unei hotărâri judecătorești anterioare care a invalidat compensația.

În ianuarie, un judecător din Delaware a anulat pachetul salarial, hotărând că Musk a influențat în mod negativ procesul de negociere, scrie Reuters.

Dosarul companiei vine la două săptămâni după ce acționarii Tesla au votat pentru ratificarea pachetului de opțiuni pe acțiuni din 2018.

Recomandări

VA CÂNTA CELINE DION LA JO?
CE VREA NETANYAHU DE LA SUA
WHATSAPP VINE CU NOI AVATARE
CHARLES INVESTEȘTE ÎN ELICOPTERE
TE CONFRUNȚI CU MAHMUREALĂ EMOȚIONALĂ?
CANICULA LOVEȘTE INDUSTRIA HORECA

Saga juridică despre salariul CEO-ului X creează incertitudini atât pentru Musk, cât și pentru Tesla, care are vânzări mai mici și concurența mai mare pe piață.

Tesla pledează pentru o hotărâre care să favorizeze inculpații, în timp ce echipa juridică a acționarilor face presiuni pentru menținerea hotărârii inițiale care a anulat compensația lui Musk și solicită taxe juridice substanțiale.


Citește și