• Salonul Auto București este deschis de pe 6 până pe 16 octombrie.
  • În ediția din acest an, reprezentanții Salonului Auto București și Accesorii au expus publicului zeci de modele de autoturisme, pe o suprafață de peste 25.000 de metri pătrați.
  • Una dintre cele mai scumpe mașini de la Salonul Auto București este un Mercedes GT Black Series.
    Acesta costă aproximativ 350 de mii de euro.

Salonul Auto București s-a deschis pentru publicul larg, la Romexpo. Te poți delecta acolo cu bolizi de la Lamborghini, Ferrari, Mercedes, Porsche sau BMW.

Pasionații de mașini știu ce și-ar cumpăra în cazul în care ar avea și banii necesari pentru achiziționarea unui astfel de bolid. Pentru Dragoș, care a așteptat cu nerăbdare edițiile de după pandemie, Lamborghini Huracan EVO Spider este mașina ideală.

,,Îmi place deoarece consider că este una dintre puținele mașini de la Lamborghini, având în vedere că are în gamă Aventador, Urus și Huracan în gamă, Huarcan fiind modelul sport care le îmbină pe toate. Și cel care să fie mașina cel mai ușor de condus pe stradă pentru că are un motor nici foarte mic, nici foarte mare.” , a spus Dragoș.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Salonul Auto de la București este deschis până pe 16 octombrie

Una dintre cele mai scumpe mașini de la Salonul Auto București este un Mercedes GT Black Series.
Acesta costă aproximativ 350 de mii de euro, în funcție de dotări și ajunge chiar și la 600 de mii de euro.

Și asta pentru că, dincolo de faptul că este o mașină excepțională, este și ediție limitată. Doar 1.700 de bucăți au ieșit pe porțile fabricii Mercedes, iar colecționarii sunt gata să plătească sume mari ca să o adauge în colecția lor.

O atracție deosebită a Salonului este, fără îndoială, Ferrari F8 Tributo. Modelul acesta poate fi cumpărat pentru aproximativ 300.000 de euro, dar cel prezentat la SAB poate fi cumpărat pentru 400.000 de euro.

Și asta pentru că bolidul a suferit upgrade la motor, caroserie, evacuare sau roți.