• Un adolescent autoproclamat milionar Bitcoin, care și-a cumpărat prima mașină la vârsta de 10 ani, a dezvăluit colecția sa de super mașini.
  • Tânărul susține că este expert în cripto-monede și este unul dintre numeroșii tineri din întreaga lume care profită de boom-ul monedei online.
  • Un Ferrari FF albastru, urmat de emblematicul Lamborghini Aventador galben, ocupă un loc de cinste în colecția sa.

Un adolescent autoproclamat milionar Bitcoin, care și-a cumpărat prima mașină la vârsta de 10 ani, a dezvăluit colecția sa de super mașini. Iată colecția mea completă de mașini ca milionar Bitcoin de 14 ani în 2022″, s-a lăudat Haziq Nasri din Malaezia pe TikTok.

Tânărul susține că este expert în cripto-monede și este unul dintre numeroșii tineri din întreaga lume care profită de boom-ul monedei online.

Nasri, care are peste 40.000 de urmăritori pe canalul său TikTok, spune în videoclipul său că atunci când avea doar 10 ani a cumpărat o Toyota IQ pentru o jumătate de Bitcoin. Astăzi, o jumătate de Bitcoin valorează 14.187,61 lire sterline, în timp ce în 2018 prețul a fluctuat foarte mult, de la aproximativ 10.000 de lire sterline până la 6.000 de lire sterline, potrivit Statista.com.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Dar mașina japoneză micuță pălește în semnificație față de restul flotei aparente a tânărului. Nasri își pliază camera în videoclip pentru a dezvălui un Range Rover Sport Autobiography. L-a cumpărat la vârsta de doar 12 ani, acum doi ani, spune el în videoclip. Astăzi, prețul acestui vehicul începe de la aproximativ 80.000 de lire sterline, nou-nouț.

Apoi, colecția sa cunoaște o creștere spectaculoasă în ceea ce privește aspectul și performanța. Un Ferrari FF albastru, urmat de emblematicul Lamborghini Aventador galben, ocupă un loc de cinste în colecția sa. Cele două super-mașini au costat probabil mai mult de 1 milion de lire sterline.

Foto: Haziq Nasri/Tiktok

Nasri spune: 700 CP, 6,5 litri V12, un motor nebunesc. Toate aceste mașini au fost cumpărate în decurs de patru ani și va veni un Camaro, așa că stați pe fază”, referindu-se la un model Chevvy. Cu toate acestea, mulți oameni nu au fost convinși că tânărul este proprietarul parcului auto, unii crezând că acesta a înregistrat mașinile părinților săi și le-a prezentat ca fiind ale sale.

O persoană a glumit într-un comentariu sub videoclip: Tată: Hei, fiule, ce faci, îmi înregistrezi mașina? Fiul: ahh emmmmmm nimic.” O a doua persoană a intervenit: Imaginați-vă că dețineți atât de multe mașini, dar nu le puteți conduce.” O altă persoană a spus: Milionar care locuiește într-o zonă de locuințe cu terase? Interesant.”

Cu toate acestea, nu este exclus ca Nasri să obțină un venit frumușel din criptomonede. Erik Finman a devenit cel mai tânăr milionar Bitcoin la vârsta de 18 ani. El a început să investească în criptomonede când avea doar 12 ani, după ce fratele său mai mare i-a povestit despre ele.