• Luna trecută, omul de afaceri Nelson Peltz, în vârstă de 80 de ani, a lansat un proces prin care a cerut înapoi avansul de 159.000 de dolari.
  • Prințul Andrew s-a mai confruntat anterior cu dificultăți legale când a fost acuzat de agresiune sexuală de Virginia Roberts Giuffre.
  • Între timp, întreaga dramă din spatele nunții lui Brooklyn și Nicola a fost dezvăluită într-un proces șocant de 188 de pagini depus în Florida.

Tatăl miliardar al lui Nicola Peltz l-ar fi angajat pe avocatul prințului Andrew, în mijlocul bătăliei juridice a familiei cu organizatorii nunții ei.

Luna trecută, omul de afaceri Nelson Peltz, în vârstă de 80 de ani, a lansat un proces prin care a cerut înapoi avansul de 159.000 de dolari pentru presupusele greșeli care au avut loc în timpul nunții fastuoase a fiicei sale cu Brooklyn Beckham în aprilie 2022.

Iar acum se crede că l-a angajat pe Marty Singer, cu 926 de dolari pe oră, în contextul în care se pretinde că procesul ar putea provoca „daune reale” reputației fiicei sale. Potrivit The Mirror, avocatul – poreclit Mad dog – este renumit pentru că a ajutat nume grele de la Hollywood, printre care Charlie Sheen, Bill Cosby, precum și pe prințul britanic.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

O sursă a declarat pentru publicație: „Singer este faimos pentru tacticile sale de pitbull și asta este ceea ce caută Nicola. Acest caz juridic în curs de desfășurare are potențialul de a-i afecta cu adevărat reputația și ea nu o ia ușor, așa că a apelat la artileria grea. Este feroce în bătăliile juridice și reputația lui îl precede. Angajarea lui va costa milioane, dar ea și familia ei consideră că merită banii”.

Aceștia au continuat spunând că familia speră ca Singer să poată opri procesul „să scape de sub control” și să îi afecteze pe Nicola și familia ei „foarte rău”.

Prințul Andrew s-a mai confruntat anterior cu dificultăți legale când a fost acuzat de agresiune sexuală de Virginia Roberts Giuffre. Prințul a fost de acord cu o înțelegere de 12 milioane de lire sterline, în timp ce a negat categoric afirmațiile lui Giuffre că ar fi agresat-o sexual când avea 17 ani.

Între timp, întreaga dramă din spatele nunții lui Brooklyn și Nicola a fost dezvăluită într-un proces șocant de 188 de pagini depus în Florida. „Nunta de vis” de 3 milioane de lire sterline, plină de celebrități, care a unit fiica unui miliardar cu fiul unei embleme sportive, a apărut fără cusur în paginile lucioase ale revistei Vogue. Dar în culise, nunta lui Brooklyn cu moștenitoarea Nicola a fost atât de haotică încât chiar și tatăl miresei a numit-o „un spectacol de rahat”.

Organizatoarele de nunți Nicole Braghin și Arianna Grijalba au fost „devastate” la începutul acestei luni, când omul de afaceri miliardar Nelson Peltz a lansat un proces prin care a cerut înapoi avansul de 132.000 de lire sterline. Peltz susține că cele două au fost concediate cu doar câteva săptămâni înainte de nunta de trei zile, care a avut loc în aprilie anul trecut la conacul familiei, în valoare de 76 de milioane de lire sterline, în Palm Beach, Florida, din cauza unor presupuse „greșeli”.