• Se zvonește că Nicola Peltz plănuiește o a doua nuntă cu Brooklyn Beckham pentru a sărbători aniversarea lor.
  • O sursă apropiată actriței a declarat acum că o a doua ceremonie de nuntă le va oferi lui Nicola și Brooklyn șansa de a avea o zi pozitivă și fericită” după tot stresul”.
  • Sursa a declarat că, deși mama lui Brooklyn, Victoria, va prețui” întotdeauna prima nuntă a fiului ei, ideea unei a doua o va atrage și pe ea.

Se zvonește că Nicola Peltz plănuiește o a doua nuntă cu Brooklyn Beckham pentru a sărbători aniversarea lor, după prima lor ceremonie de coșmar”. Cuplul s-a căsătorit în aprilie, dar de atunci au fost înconjurați de zvonuri privind o ceartă în familie, după ce Nicola ar fi intrat în conflict cu soacra ei, Victoria Beckham, în legătură cu această zi specială.

Tatăl miliardar al lui Nicola, Nelson Peltz, a dat în judecată și Plan Design Events – susținând că nu au reușit să returneze un depozit de 159.000 de dolari (132.000 de lire sterline) după ce au fost concediați pentru că nu au fost capabili să facă față „dimensiunii” a ceea ce Nicola plănuise.

O sursă apropiată actriței a declarat acum că o a doua ceremonie de nuntă le va oferi lui Nicola și Brooklyn șansa de a avea o zi pozitivă și fericită” după tot stresul”. Aceștia au mai spus că ar fi benefică și pentru fosta Spice Girl Victoria, care ar putea folosi acest moment ca o șansă de a șterge” presupusa dușmănie.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII

Persoana din interior a declarat că Nicola a simțit prima ceremonie stresantă de la început până la sfârșit”. Ei au adăugat: Totul a fost un coșmar. Ea a fost departe de a fi complet mulțumită de nuntă, de pregătirea ei cu trei planificatori diferiți și o asociază acum cu certuri, probleme și tensiune.”

Ei susțin că îi este chiar dificil” să se uite la fotografiile din ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața ei. Sursa a declarat că, deși mama lui Brooklyn, Victoria, va prețui” întotdeauna prima nuntă a fiului ei, ideea unei a doua o va atrage și pe ea.

Ideea de a face totul din nou este atrăgătoare și pentru ea. Dușmănia nu ar fi ștearsă peste noapte doar cu o altă nuntă, bineînțeles, dar ar putea fi o modalitate grozavă de a marca un nou început”, au declarat aceștia pentru Closer.

Se pare că Nicola vrea ca noua ceremonie să aibă loc la prima aniversare a ei și a lui Brooklyn. Se crede că plănuiește să poarte o rochie nouă și că a căutat diferite locații. Sursa a spus: Nicola vrea doar o zi cu adevărat pozitivă, fericită, care să reprezinte ceea ce reprezintă ea și Brooklyn – mai degrabă decât tensiunea și stresul legate de prima.”

Nicola a abordat anterior zvonurile privind o dușmănie cu Victoria, care a început atunci când nu a putut purta o rochie creată de Victoria pentru nunta ei. Ea a spus: Nu este o dușmănie! Continui să văd peste tot acest cuvânt. Nu dau atenție la toate astea… dacă aș face-o, aș înnebuni. Cred că totul a început, și am mai spus acest lucru, pentru că nu am ajuns să port rochia de mireasă a Victoriei, dar adevărul adevărat este că îmi doream foarte, foarte mult să o port. Mi s-a părut atât de frumos că mama lui Brooklyn a ajuns să o facă pentru mine! Și am fost foarte încântată să o port! Și nu am ajuns să o port”, a declarat ea pentru The Sunday Times.