• Membrele emblematicei trupe Spice Girls din anii ’90 se vor reuni pentru a cânta la încoronarea regală a Regelui Charles al III-lea.
  • Ultima dată și-au unit forțele pentru a cânta la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra.
  • Mel B a dezvăluit că au existat discuții pentru ca trupa să se reunească din nou.

Membrele emblematicei trupe Spice Girls din anii ’90 se vor reuni pentru a cânta la încoronarea regală a Regelui Charles al III-lea, a dezvăluit o sursă. Evenimentul oficial va fi marcat de ceremonia de învestire oficială a Majestății Sale în noul său rol regal de rege, în cadrul unei sărbători de trei zile, între 6 și 8 mai – o ocazie importantă care ar putea să vadă legendara trupă de fete reformată pentru o reprezentație unică, organizatorii regali încercând să asigure prezența lor.

Dacă se confirmă, va fi pentru prima dată în peste 10 ani de când membrii Victoria Beckham, Melanie Brown, Mel Chisholm, Gerry Halliwell și Emma Bunton urcă pe scenă ca un grup complet – ultima dată și-au unit forțele pentru a cânta la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra.

O persoană din interior a declarat pentru Scottish Sun: Organizatorii regali sunt nerăbdători să convingă cea mai mare trupă de fete din Marea Britanie, iar Spice Girls se gândesc serios la o revenire în cinci membre pe scena pentru un eveniment istoric. Cu siguranță, realitatea este că Încoronarea este la fel de specială ca și Jocurile Olimpice – o sărbătoare unică și un spectacol unic. Există un sentiment general că o reuniune ar putea avea loc pentru ceva atât de important.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Trupa s-a întâlnit cu familia regală în mai multe ocazii de-a lungul anilor, iar grupul trebuia inițial să cânte la ceremonia Jubileului de Platină al reginei, dar a trebuit să se retragă. Săptămâna trecută, în cadrul emisiunii americane The View, Mel B a dezvăluit că au existat discuții pentru ca trupa să se reunească din nou. Când a fost întrebată despre posibilitatea unei reuniuni, ea a spus: Oh, există. Mereu spun că se va întâmpla, dar pentru că s-a întâmplat COVID, totul a cam fost pus pe tapet. Așa că toți cinci vorbim, vom anunța ceva foarte curând, dar nu pot spune nimic acum”.

În 2022, Mel C și-a exprimat regretul după ce trupa a trebuit să renunțe să mai cânte la Jubileul de Platină al Reginei. Vorbind pentru Express, ea a explicat că ar fi fost imposibil” de realizat.

Știți ce, ne-ar fi plăcut să fim acolo, dar a fost una dintre acele situații în care a fost imposibil. Cu noi, fetele, sunt atât de multe lucruri pe care am vrea să le facem, dar sunt patru, cinci, persoane implicate, cu familii și alte angajamente și responsabilități. Așa că, cred că a fost ceva ce a trebuit să ratăm.”