• Studiourile de animație Pixar de la Walt Disney  urmează să reducă locurile de muncă.
  • TechCrunch a raportat mai devreme că Pixar urmează să fie supusă disponibilizării cu până la 20% în acest an.
  • Studioul Pixar Emeryville din California a angajat personal pentru a finaliza serialele de streaming și, pe măsură ce aceste spectacole termină producția, are mai mult personal decât are nevoie.

Studiourile de animație Pixar de la Walt Disney  urmează să reducă locurile de muncă, deoarece studioul a finalizat producția pentru unele emisiuni și are acum mai mult personal decât are nevoie, a declarat joi o sursă familiarizată cu situația pentru Reuters.

TechCrunch a raportat că Pixar urmează să fie supusă disponibilizării cu până la 20% în acest an, echipa studioului de 1.300 de oameni fiind redusă la sub 1.000 în lunile următoare.

Sursa a contestat acest număr și a spus că Pixar încă nu a stabilit câți angajați își vor pierde locurile de muncă și că disponibilizările nu sunt iminente. Persoana nu a oferit o estimare a numărului de reduceri de locuri de muncă, dar a spus că acestea nu vor afecta producția teatrală a Pixar.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Studioul Pixar Emeryville din California a angajat personal pentru a finaliza serialele de streaming și, pe măsură ce aceste spectacole termină producția, are mai mult personal decât are nevoie. CEO-ul Disney, Bob Iger, care a fost adus înapoi în 2022 pentru a transforma compania, a semnalat că compania va reduce conținutul de streaming pe care îl produce, în încercarea de a menține costurile, și va licenția emisiuni și filme de la terți.

Citește și