• Elon Musk, CEO-ul Tesla, a trimis un e-mail către toată lumea” în acea zi.
  • El le-a spus angajaților: Tesla va efectua o revizuire cuprinzătoare pentru a acorda opțiuni de cumpărare de acțiuni pentru performanțe excepționale”.
  • El a adăugat că opțiunile vor fi acordate și oricărei persoane care face ceva excepțional pentru companie”.

Reducerile masive de personal operate de Tesla începând cu anul 2023 au dus la concedierea a puțin peste 121 000 de persoane, inclusiv lucrătorii temporari, sugerează înregistrările interne, ceea ce indică faptul că producătorul auto a redus mai mult de 14% din forța sa de muncă până în prezent în acest an, scrie CNBC.

Cea mai recentă cifră nu provine din date precise privind salarizarea, ci din numărul de persoane care se află pe lista de distribuție de e-mail everybody” a Tesla la data de 17 iunie, o numărătoare consultată de CNBC.

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a trimis un e-mail către toată lumea” în acea zi. El le-a spus angajaților: În următoarele câteva săptămâni, Tesla va efectua o revizuire cuprinzătoare pentru a acorda opțiuni de cumpărare de acțiuni pentru performanțe excepționale”.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

El a adăugat că opțiunile vor fi acordate și oricărei persoane care face ceva excepțional pentru companie”. Planul Tesla de a reinstitui acordarea de opțiuni, după ce anterior a întrerupt acordarea de acțiuni pe bază de performanță, a fost anunțat mai întâi de Reuters.

Citește și