• Trei antreprenoare oferă ținute în mod gratuit pentru femeile mai puțin norocoase
  • În cadrul proiectului „Dress to express” poți dona și tu
  • Anul trecut, 141.801 de femei au rămas fără job din cauza pandemiei

Atunci când urmează să ai un interviu de angajare, acorzi o atenție specială ținutei pe care o vei purta la discuție. Prima impresie pe care o faci e importantă, dar înainte de asta trebuie să îți permiți anumite haine. În caz contrar, va trebui să apelezi la ajutor. Dana Tacea, stilist vestimentar, le oferă suport oamenilor care nu au bani de ținute elegante.

Dana Tacea, stilist vestimentar: „Țin foarte mult cont de gusturile ei, de tipul ei de siluetă, de culorile care pe ea o avantajează și o învăț, de fapt, cum să se îmbrace corect, în general.“

Dana a făcut echipă cu alte două prietene – Ana, proprietara unei spălătorii eco, și Alecsandra, specialistă în PR. Scopul lor e să obțină donații ca apoi să creeze haine pentru femeile cu venituri mici care și-au pierdut jobul din cauza crizei.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Pagina lor de Facebook unde poți intra să donezi sau să primești haine se numește „Dress to express”. Tot în cadrul acestui proiect, femeile pot participa la workshopuri în care învață cum să își facă un CV, dar și cum să vorbească și să se comporte în timpul interviului.

Alecsandra Costin, specialist în PR: „Le oferim pe lângă ținute profesionale, consiliere în carieră. Învață cum să-și facă un CV, învață cum să se prezinte în fața potențialului angajator, ce să răspundă la unele întrebări.“